Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δεν θα υπάρξει καμία άλλη αυτόματη περαίωση φορολογικών υποθέσεων.

10 Σεπτέμβριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Δεν θα υπάρξει καμία άλλη αυτόματη περαίωση φορολογικών υποθέσεων. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης σε συνέντευξη που έδωσε σε τρία Διαδικτυακά sites «Euro2day», «Reporter» και «Capital»....
Δεν θα υπάρξει καμία άλλη αυτόματη περαίωση φορολογικών υποθέσεων.
Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Οικονομικών Γ.Αλογοσκούφης σε συνέντευξη που έδωσε σε τρία   Διαδικτυακά sites «Euro2day», «Reporter» και «Capital».

H απάντηση του υπουργού σε ερώτημα δημοσιογράφου σχετικά με την εισφοροδιαφυγή στα ταμεία  και την πιθανότητα νέας ρύθμισης χρεών.

"Εγώ έχω δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξει άλλη ρύθμιση ούτε για τα φορολογικά που είναι της δικής μου αρμοδιότητας. Δεν θα υπάρξει καμία άλλη αυτόματη περαίωση φορολογικών υποθέσεων. Θα προχωρήσουμε κανονικά με βάση τις διαδικασίες ακριβώς γι αυτό το λόγο που λέτε. Διότι, δεν μπορούμε συνεχώς να διευκολύνουμε αυτούς που δεν είναι συνεπείς. "

    Όσοι δεν είναι συνεπείς, θα πρέπει να ξέρουν ότι θα υποστούν όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος. Και έχω συμφωνήσει και με τον κ. Μαγγίνα ότι το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στα ασφαλιστικά Ταμεία.

O Υπουργός προανήγγειλε επίσης τη σταδιακή κατάργηση του φόρου 0,15% που επιβάλλεται στις πωλήσεις των εισηγμένων μετοχών, κατά πάσα πιθανότητα από 1ης Ιανουαρίου 2008, ενώ διευκρίνισε ότι δεν θα τεθεί κανένα "πλαφόν" στο αφορολόγητο της πρώτης κατοικίας που εξήγγειλε το περασμένο Σάββατο στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.


Ολόκληρη η συνέντευξη του Υπουργού

http://mfile.akamai.com/23909/wmv/minfigr.download.akamai.com/23909/10_09_2007_Int_150k_final2.asx


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης