Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εκπίπτουν και οι δωρεές μέσω τραπεζών

6 Σεπτέμβριου 2007
  • ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ από το εισόδημα των δωρητών και οι δωρεές χρηματικών ποσών που κατατίθενται σε λογαριασμούς τραπεζών, για τους πυρόπληκτους.
Εκπίπτουν και οι δωρεές μέσω τραπεζών


ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ από το εισόδημα των δωρητών και οι δωρεές χρηματικών ποσών που κατατίθενται σε λογαριασμούς τραπεζών, για τους πυρόπληκτους.

Αρχικά το υπουργείο Οικονομικών είχε ανακοινώσει ότι θα εκπίπτουν από το εισόδημα μόνο οι δωρεές χρηματικών ποσών, που κατατίθεται στο λογαριασμό του Δημοσίου.

Ωστόσο επειδή αυτό δημιούργησε προβλήματα, με χθεσινή εγκύκλιο διευκρινίζει ότι ισχύει τελικά η φοροαπαλλαγή και για τις δωρεές χρηματικών ποσών που γίνονται σε λογαριασμούς τραπεζών και τα συγκεκριμένα ποσά θα μεταφερθούν στο λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου. Επίσης αφορά ποσά που κατατέθηκαν ή θα κατατεθούν από τις 27 Αυγούστου και μετά.
Πηγή Ναυτεμπορική

Η σχετική απόφαση.
ΠΟΛ 1107/05-09-2007 Έκπτωση από το εισόδημα των φορολογουμένων των χρηματικών ποσών που καταβάλλουν ως δωρεές υπέρ των πυρόπληκτων.


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης