Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΒΕΑ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

28 Αύγουστου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των φονικών Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που στάθηκαν αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές και να καταστραφούν περιουσίες, ματαιώνει κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση μέχρι τη διενέργεια των εθνικών εκλογών.πυρκαγιών που στάθηκαν αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές και να καταστραφούν περιουσίες, ματαιώνει κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση μέχρι τη διενέργεια των εθνικών εκλογών.
ΕΒΕΑ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των φονικών πυρκαγιών που στάθηκαν αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές και να καταστραφούν περιουσίες, ματαιώνει κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση μέχρι τη διενέργεια των εθνικών εκλογών.

Ταυτόχρονα, με στόχο να συμβάλει στην οικονομική στήριξη των πληγέντων, κυρίως στο νομό Ηλείας όπου σημειώθηκαν και οι μεγαλύτερες και καταστροφικότερες πυρκαγιές, καλεί και τις 80.000 επιχειρήσεις – μέλη του Ε.Β.Ε.Α. να συνεισφέρουν οικονομικά μέσω χρηματικών καταθέσεων σε ειδικό τραπεζικό λογαριασμό, ο αριθμός του οποίου θα γνωστοποιηθεί αύριο με νεότερη ανακοίνωση του Επιμελητηρίου. Στον ειδικό αυτό λογαριασμό το ΕΒΕΑ θα καταθέσει συμβολικά το ποσό των 50.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. ¶γγελο Αγγελόπουλο, τον διαβεβαίωσε ότι το Επιμελητήριο Αθηνών θα συνεχίσει τις δράσεις του για περαιτέρω στήριξη των πληγέντων.  Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης