Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΓΣΕΒΕΕ: Ματαιώνεται η συμμετοχή στη ΔΕΘ

28 Αύγουστου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • EΙΔΙΚΟ λογαριασμό για τις πυρόπληκτες περιοχές ανοίγει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), ματαιώνοντας ταυτόχρονα κάθε μετακίνηση μελών του Δ.Σ. στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώς και τη δημιουργία Περιπτέρου της Συνομοσπονδίας και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στον εκθεσιακό χώρο, ώστε τα αναλογούντα έξοδα να κατατεθούν στον λογαριασμό...
ΓΣΕΒΕΕ: Ματαιώνεται η συμμετοχή στη ΔΕΘ

EΙΔΙΚΟ λογαριασμό για τις πυρόπληκτες περιοχές ανοίγει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), ματαιώνοντας ταυτόχρονα κάθε μετακίνηση μελών του Δ.Σ. στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης καθώς και τη δημιουργία Περιπτέρου της Συνομοσπονδίας και του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ στον εκθεσιακό χώρο, ώστε τα αναλογούντα έξοδα να κατατεθούν στον λογαριασμό.

Την απόφαση έλαβε το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ, το οποίο καλεί επίσης τις Ομοσπονδίες μέλη της και τα σωματεία των ΜΜΕ όλης της χώρας να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, όπως και τα Επιμελητήρια και κάθε συνάδελφο επιχειρηματία που έχει τη δυνατότητα να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό. Η επόμενη μέρα για τους κατοίκους των περιοχών αυτών και για την τοπική οικονομία, εκτιμά ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Δημ. Ασημακόπουλος, θα είναι πολύ πιο δύσκολη και δραματική από αυτό που βιώνουν σήμερα.

Πηγή Ναυτεμπορική


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης