Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. στην Πρέβεζα και στα Ιωάννινα

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Πρέβεζα  σεμινάριο με θέμα:
 
ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΒΑΣΕΙ Ε.Λ.Π.
 
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ-ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ,ΠΡΕΒΕΖΑ, στις 07/12/2015 και θα έχει διάρκεια 5 ωρών.

Ώρες διεξαγωγής : 17:00 μμ- 22:00 μμ

Εισηγητής: ΧΥΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολού-θησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.
 
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2651070400.
 
___________________________________
 
Το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών συνδιοργανώνει με την εταιρεία PROSVASIS στα Ιωάννινα σεμινάριο με θέμα:
 
ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Φ.Π.Α.
 
Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου GRAND SERAI, στις 06/12/2015 και θα έχει διάρκεια 5 ωρών. Ώρες διεξαγωγής 10:00 πμ – 15:00 μμ.

Εισηγήτρια σεμιναρίου: Σταυροπούλου Αικατερίνη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Φ.Π.Α. Υπουργείο Οικονομικών.   
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος 2015 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
 
Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά το έτος 2015 είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.
 
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2651070400

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης