Αποτελέσματα live αναζήτησης

Φοροέλεγχοι για τις αποδείξεις με «σφραγίδα και υπογραφή»

20 Αύγουστου 2007
  • ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΥΣ ελέγχους πραγματοποιούν στην αγορά οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομίας, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τηρούνται οι διατάξεις όσον αφορά την έκδοση των αποδείξεων.
Φοροέλεγχοι για τις αποδείξεις με «σφραγίδα και υπογραφή»

ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟΥΣ ελέγχους πραγματοποιούν στην αγορά οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομίας, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν τηρούνται οι διατάξεις όσον αφορά την έκδοση των αποδείξεων.

Οι επιτηδευματίες ελέγχονται για τον εάν εκδίδουν τις αποδείξεις με βάση τα όσα ορίζονται στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής (σφραγίδα στο πίσω μέρος, υπογραφή κ.λπ.).

Αλλά και οι καταναλωτές θα ελέγχονται για το εάν λαμβάνουν τις «σωστές» αποδείξεις, προκειμένου στην αντίθετη περίπτωση να γίνεται έλεγχος στις επιχειρήσεις που δεν έχουν συμμορφωθεί.

Ταυτόχρονα θα επιδιωχθεί να μην εκμεταλλευτούν οι φορολογούμενοι το νέο μέτρο για να μειώσουν, με «παράνομες» αποδείξεις, το εισόδημά τους και ως εκ τούτου να καταβάλουν λιγότερους φόρους.
Πηγή Ναυτεμπορική


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης