Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ποσοστό άνω του 5% του ΟΤΕ ελέγχει η Marfin Investment Group

17 Αύγουστου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στο 5,30% ανέρχεται η συμμετοχή της Marfin Investment Group στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΤΕ, όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η MIG.
Ποσοστό άνω του 5% του ΟΤΕ ελέγχει η Marfin Investment Group (update)

 
 
Στο 5,30% ανέρχεται η συμμετοχή της Marfin Investment Group στο μετοχικό κεφάλαιο του ΟΤΕ, όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η MIG.

Ειδικότερα, στην επίσημη ανακοίνωση σημειώνεται ότι: Η "MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" ανακοινώνει ότι την 16.8.2007 το ποσοστό συμμετοχής της στην εταιρεία "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε." ανήλθε σε ποσοστό 5,30 % της επί του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας

Νωρίτερα το Capital.gr είχε μεταδώσει τα εξής: Ποσοστό λίγο υψηλότερο του 5% του ΟΤΕ και συγκεκριμένα το 5,3%, κατέχει πλέον η Marfin Investment Group σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνει στέλεχος της εταιρείας.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν μέσω του ΧΑ "πακέτα" 7.416.676 μετοχών του ΟΤΕ σε τιμή μεταξύ των 22,70 ευρώ και 22,90 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ύψους 5 δισ. ευρώ η Marfin Investment Group έχει προχωρήσει στην εξαγορά της Vivartia, αλλά και σε τοποθέτηση στην Alpha Bank.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η MIG, μετά το "πακέτο" των 3.500.000 μετοχών που πραγματοποιηθήκε στις 14 Αυγούστου κατέχει ποσοστό 74,635% επί του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Vivartia.

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι οποίες έχουν επιβεβαιωθεί από κορυφαίο στέλεχος της MIG, η Marfin εμφανίζεται στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Bank με περίπου 1.000.000 μετοχές.
 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης