Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αδυναμία ΟΑΕΕ για πληρωμή των συντάξεων Αυγούστου

23 Ιούλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Επανέρχεται το θέμα της αδυναμίας κάποιων δημόσιων Ταμείων να καταβάλλουν το σύνολο των ποσών για συντάξεις και επιδόματα τους θερινούς μήνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου την Δευτέρα, ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), φέρεται να δυσκολεύεται να καταβάλλει το σύνολο του ποσού στους 280.000 συνταξιούχους ασφαλισμένους του για τις συντάξεις του Αυγούστου....
Αδυναμία ΟΑΕΕ για πληρωμή των συντάξεων Αυγούστου

Επανέρχεται το θέμα της αδυναμίας κάποιων δημόσιων Ταμείων να καταβάλλουν το σύνολο των ποσών για συντάξεις και επιδόματα τους θερινούς μήνες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου την Δευτέρα, ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), φέρεται να δυσκολεύεται να καταβάλλει το σύνολο του ποσού στους 280.000 συνταξιούχους ασφαλισμένους του για τις συντάξεις του Αυγούστου.

Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα, η διοίκηση του Ταμείου, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης ομολόγων συνολικής αξίας 65 εκατ. ευρώ, ώστε να συμπληρώσει το απαραίτητο ποσό των 180 εκατ. ευρώ για τους ασφαλισμένους του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση του ΟΑΕΕ είχε ζητήσει από το υπ. Οικονομικών, την προκαταβολή της κρατικής χρηματοδότησης του γ΄τριμήνου, ωστόσο το υπουργείο φέρεται να αρνήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι και στο παρελθόν σχετικές πληροφορίες είχαν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά η διοίκηση του Ταμείου τις είχε διαψεύσει.

Πηγή Express


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης