Αποτελέσματα live αναζήτησης

Έναρξη λειτουργίας πληρωμών με κάρτα στις προεισπράξεις των Δικαστηρίων για τα μέλη του Δ.Σ.Α.

21 Οκτώβριος 2015

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

http://www.dsa.gr/

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 20 Οκτωβρίου 2015

Θέμα: ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του, να αποδέχονται και να πραγματοποιούν συναλλαγές με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες, μέσω των τερματικών ασφαλών πληρωμών POS (Point Of Sales) σε δέκα προκαθορισμένα σημεία έκδοσης γραμματίων προείσπραξης και ενσήμων.

Τα σημεία αυτά είναι στο Πρωτοδικείο Αθηνών τα Κτίρια 2, 5, και 9, στο Ειρηνοδικείο, στο Εφετείο, στον Άρειο Πάγο, στα Διοικητικά Δικαστήρια, στο ΣτΕ και στα Γραφεία του ΔΣΑ

Σε πρώτη φάση υποστηρίζονται οι κάρτες Πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Visa, V-Pay, MasterCard και Maestro της Τράπεζας Πειραιώς.

Η δυνατότητα της χρήσης των καρτών έχει σκοπό να διευκολύνει τους δικηγόρους στις συναλλαγές τους οι οποίες μπορούν να πραγματοποιούνται πλέον χωρίς καταβολή μετρητών, από τα ανωτέρω προκαθορισμένα σημεία, γρήγορα και με ασφάλεια.  


Ο Πρόεδρος
Βασίλης Αλεξανδρής

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης