Αποτελέσματα live αναζήτησης

Θα καθυστερήσει το SP1 για τα Vista

12 Ιούλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Αν και η κυκλοφορία του πρώτου Service Pack για τα Vista αναμενόταν τον προσεχή Οκτώβριο ή Νοέμβριο, κάτι...τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, "η Microsoft προσδοκά ότι η beta έκδοση του SP...
Θα καθυστερήσει το SP1 για τα Vista

     
Αν και η κυκλοφορία του πρώτου Service Pack για τα Vista αναμενόταν τον προσεχή Οκτώβριο ή Νοέμβριο, κάτι...τέτοιο είναι εξαιρετικά απίθανο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, "η Microsoft προσδοκά ότι η beta έκδοση του SP θα είναι διαθέσιμη στο τέλος της χρονιάς". Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα η κυκλοφορία του SP1 θα μετατεθεί για την επόμενη χρονιά. Πέρυσι, ο Bob Mugila της Microsoft είχε πει ότι κατά πάσα πιθανότητα η κυκλοφορία του SP1 θα συμπέσει με τη διάθεση του Windows Server 2008 [με κωδική ονομασία Longhorn]. Η νέα έκδοση server των Windows είναι προς το παρόν στο στάδιο δοκιμών beta 3, ενώ ήδη χρησιμοποιείται από το Microsoft.com.
 
 Τόσο τα Vista όσο και τα Server 2008 βασίζονται στον ίδιο κώδικα – στα Server 2003. Φυσικά, η ανάπτυξη των Server 2008 συνεχίστηκε και μετά την κυκλοφορία των Vista. Πιθανότατα κάποιες από τις βελτιώσεις που έχουν ενσωματωθεί στα Server 2008 θα συνδυαστούν με τα security patches της Microsoft για να σχηματίσουν τo Vista SP1.
 
 Με την κυκλοφορία του SP1, οι μεγάλες επιχειρήσεις αναμένεται να στραφούν στη χρήση των Vista.
 
 Πώς εμπλέκεται το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης στην όλη υπόθεση; Η Google κατήγγειλε ότι το Desktop Search των Vista συνιστά ουσιαστικά αθέμιτο ανταγωνισμό και έτσι το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει απαιτήσει από τη Microsoft να υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές στο SP1 που να διευκολύνουν τις ανταγωνιστικές προτάσεις desktop search να αντικαταστήσουν πλήρως το Windows Desktop Search της ίδιας.
Πηγή E-portal.gr

 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης