Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ενεργό ρόλο του Ευρωκοινοβουλίου στο ελληνικό πρόγραμμα ζήτησε ο Α. Τσίπρας από τον Μ. Σουλτς

24 Σεπτέμβριος 2015
Ενεργό ρόλο του Ευρωκοινοβουλίου στο ελληνικό πρόγραμμα ζήτησε ο Α. Τσίπρας από τον Μ. Σουλτς

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς είχε το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πριν αναχωρήσει από τις Βρυξέλλες. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν ο ενεργός ρόλος του Ευρωκοινοβουλίου στην εφαρμογή και αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Σημειώνεται ότι πάνω σε αυτό έχουν συμφωνήσει όλες οι ευρωπαϊκές πολιτικές ομάδες και ήδη εξετάζεται από νομική πλευρά η θεσμική συμμετοχή του ευρωκοινοβουλίου στην όλη διαδικασία.

Ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση επίσης και με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη.

Στην συνάντηση εξετάστηκαν οι τρόποι με τους οποίους η ευρωομάδα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς θα συμβάλλει στις εξελίξεις αυτές, καθώς και το πώς θα παρέμβει πολιτικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο, στην προσπάθεια να υλοποιηθούν πολιτικές που θα στηρίξουν τα αδύναμα στρώματα και την κοινωνική συνοχή στην Ελλάδα.

Πηγή: www.ert.gr

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης