Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρόγραμμα επιχορήγησης 6.000 νέων ελευθέρων επαγγελματιών

11 Ιούλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Πρόγραμμα επιχορήγησης 6.000 νέων ελευθέρων επαγγελματιών, υπό τον διακριτικό τίτλο «ΝΕΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΤΟΥΣ 2007», ανακοίνωσε το υπουργείο Απασχόλησης.
Πρόγραμμα επιχορήγησης 6.000 νέων ελευθέρων επαγγελματιών


Πρόγραμμα επιχορήγησης 6.000 νέων ελευθέρων επαγγελματιών, υπό τον διακριτικό τίτλο «ΝΕΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΤΟΥΣ 2007», ανακοίνωσε το υπουργείο Απασχόλησης.

Το πρόγραμμα έρχεται ως συνέχεια του αντίστοιχου προγράμματος «ΝΕΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 2006», οι 4.000 θέσεις του οποίου καλύφθηκαν και προκειμένου να απαντηθεί η αυξημένη ζήτηση που υπήρχε για το πρόγραμμα αυτό.

Στο πρόγραμμα δύνανται να ενταχθούν νέοι επιστήμονες ιατροί, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί και λοιποί απόφοιτοι Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών, καθώς και απόφοιτοι Σχολών Τεχνολογικών εφαρμογών των ΤΕΙ που παρέχουν υπηρεσίες, εντασσόμενες στα ελεύθερα επαγγέλματα. Από τις 6.000 θέσεις, ποσοστό 60% θα καλυφθεί από γυναίκες.

Το ποσό της επιχορήγησης από τον ΟΑΕΔ για κάθε νέο ελεύθερο επαγγελματία καθορίζεται στα 12.000 ευρώ, με έμφαση στους νέους της περιφέρειας.

Ναυτεμπορική


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης