Αποτελέσματα live αναζήτησης

Βουλή: Τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ

11 Ιούλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Την τροποποίηση του κανονισμού των ΕΛΓΑ, προκειμένου να συμπεριληφθούν περισσότερες ασθένειες και κίνδυνοι για την γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, μελετά η κυβέρνηση - δήλωσε στη Βουλή, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Κοντός, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Δ. Τσιόγκα....
Βουλή: Τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ
Την τροποποίηση του κανονισμού των ΕΛΓΑ, προκειμένου να συμπεριληφθούν περισσότερες ασθένειες και κίνδυνοι για την γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή, μελετά η κυβέρνηση - δήλωσε στη Βουλή, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Κοντός, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Δ. Τσιόγκα.

 
Ο κ. Κοντός αρνήθηκε την αποζημίωση των αγροτών των Τρικάλων για καταστροφές που υπέστησαν από επιδρομές σμηνών κορακιών, σημειώνοντας πως οι καταστροφές αυτές είναι σε μεγάλο βαθμό προβλέψιμες και αντιμετωπίσιμες . Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, ανέφερε ο κος Κοντός, «έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ για να συμπεριλάβουμε και άλλες ασθένειες και κινδύνους στη ζωική και φυτική παραγωγή».
«Σύντομα θα είμαστε σε θέση να φέρουμε σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή» διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Κέρδος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης