Αποτελέσματα live αναζήτησης

Microsoft Ελλάς: Ευέλικτο ERP για τις μεγάλες επιχειρήσεις

9 Ιούλιου 2007
  • Η Microsoft Ελλάς παρουσίασε το Microsoft Dynamics AX, μια επιχειρηματική λύση που απευθύνεται στις μεγάλες επιχειρήσεις και η οποία διατίθεται και στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας DIS, πιστοποιημένου συνεργάτη της Microsoft, που έχει αναλάβει την προσαρμογή της στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς.
Microsoft Ελλάς: Ευέλικτο ERP για τις μεγάλες επιχειρήσεις

Η Microsoft Ελλάς παρουσίασε το Microsoft Dynamics AX, μια επιχειρηματική λύση που απευθύνεται στις μεγάλες επιχειρήσεις και η οποία διατίθεται και στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας DIS, πιστοποιημένου συνεργάτη της Microsoft, που έχει αναλάβει την προσαρμογή της στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς.

Το Microsoft Dynamics AX απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις με πολύπλοκες διαδικασίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της παραγωγής, της διαχείρισης έργων και της διανομής προϊόντων, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο και ταυτόχρονα χρηστικό εργαλείο, που συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. H συγκεκριμένη επιχειρησιακή εφαρμογή αποτελεί την ιδανική λύση για ομίλους επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα των διαφόρων θυγατρικών τους με παράλληλη κεντρική διαχείριση του πληροφοριακού τους συστήματος.


Πηγή: Daily Resellers Network


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης