Αποτελέσματα live αναζήτησης

Microsoft Ελλάς: Ευέλικτο ERP για τις μεγάλες επιχειρήσεις

9 Ιούλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Microsoft Ελλάς παρουσίασε το Microsoft Dynamics AX, μια επιχειρηματική λύση που απευθύνεται στις μεγάλες επιχειρήσεις και η οποία διατίθεται και στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας DIS, πιστοποιημένου συνεργάτη της Microsoft, που έχει αναλάβει την προσαρμογή της στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς.
Microsoft Ελλάς: Ευέλικτο ERP για τις μεγάλες επιχειρήσεις

Η Microsoft Ελλάς παρουσίασε το Microsoft Dynamics AX, μια επιχειρηματική λύση που απευθύνεται στις μεγάλες επιχειρήσεις και η οποία διατίθεται και στην ελληνική αγορά μέσω της εταιρείας DIS, πιστοποιημένου συνεργάτη της Microsoft, που έχει αναλάβει την προσαρμογή της στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς.

Το Microsoft Dynamics AX απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις με πολύπλοκες διαδικασίες, οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς της παραγωγής, της διαχείρισης έργων και της διανομής προϊόντων, καθώς αποτελεί ένα ιδιαίτερα αξιόπιστο και ταυτόχρονα χρηστικό εργαλείο, που συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων. H συγκεκριμένη επιχειρησιακή εφαρμογή αποτελεί την ιδανική λύση για ομίλους επιχειρήσεων που επιθυμούν να έχουν συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα των διαφόρων θυγατρικών τους με παράλληλη κεντρική διαχείριση του πληροφοριακού τους συστήματος.


Πηγή: Daily Resellers Network


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης