Αποτελέσματα live αναζήτησης

Yπογραφή κοινών υπουργικών αποφάσεων για την εφαρμογή του Επενδυτικού Νόμου

  • Οι κοινές υπουργικές αποφάσεις για την εφαρμογή του Επενδυτικού Νόμου (περιφερειακών ενισχύσεων) υπεγράφησαν από τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα και τον υφυπουργό Οικονομίας Χρήστο Φώλια....
Yπογραφή κοινών υπουργικών αποφάσεων για την εφαρμογή του Επενδυτικού Νόμου
Οι κοινές υπουργικές αποφάσεις για την εφαρμογή του Επενδυτικού Νόμου (περιφερειακών ενισχύσεων) υπεγράφησαν από τους υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης Δημήτρη Σιούφα και τον υφυπουργό Οικονομίας Χρήστο Φώλια.

Με τις κοινές υπουργικές αποφάσεις καθορίζονται τα ποσοστά ενισχύσεων για πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβάλλουν οι επιχειρήσεις αυτές για να τους καταβληθούν η ενίσχυση, οι προδιαγραφές που πρέπει να τηρούνται, τα στοιχεία αξιολόγησης, κλπ. Οι κοινές υπουργικές αποφάσεις θα δημοσιευτούν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και κατόπιν θα μπορούν οι επιχειρήσεις να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για ενισχύσεις.


Πρόκειται για τις εξής αποφάσεις:

- Απόφαση ενισχυόμενων δαπανών

- Απόφαση εφοδιαστικής αλυσίδας

- Απόφαση ποσοστών μικρομεσαίων

- Απόφαση συνοδευτικών δικαιολογητικών

- Τροποποίηση κριτηρίων αξιολόγησηςΠηγή ΚέρδοςΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης