Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάριο από το Ο.Ε.Ε. στα Ιωάννινα με θέμα «Μηχανογραφημένη Λογιστική σε διπλογραφικά βιβλία»

Το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ σεμινάριο με θέμα:
 
ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΕ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
                        
Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ Σ Ε Β Ε Ε),2ο χιλιόμετρο Λεωφ. Πανεπιστημίου , ΙΩΑΝΝΙΝΑ ,τηλ. 2651044727 , στις 30/09/2015 και θα είναι διάρκειας 5 ωρών. Ώρες διεξαγωγής 16:00 μμ έως 21:00 μμ.
 
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.
 
Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου,  αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.
 
Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.
 
Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Ν.Ζέρβα 28-30, Ιωάννινα)  , από τις 7 Σεπτεμβρίου.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2651070400.
 
Έντυπο αίτησης διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Ηπείρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου  (Ν.Ζέρβα 28-30, Ιωάννινα), αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. Πατήστε εδώ για κατεβάσετε την αίτηση
 
Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης