Αποτελέσματα live αναζήτησης

H MSN ετοιμάζεται για το Live Earth

2 Ιούλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Με την εκδήλωση Live Earth να απέχει σχεδόν μία εβδομάδα από σήμερα, το τμήμα MSN της Microsoft ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο γεγονός streaming στην ιστορία του Internet. Στο παρελθόν, ανάλογες μεταδόσεις είχαν γίνει από την AOL και το CBS για το Live 8 και τελικούς Final Four, αλλά η Microsoft ετοιμάζει κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Συνολικά, περίπου 36 ώρες ζωντανής κάλυψης θα είναι διαθέσιμες για μετάδοση μέσω Internet σε 25 χώρες σε όλον τον κόσμο....
H MSN ετοιμάζεται για το Live Earth

Με την εκδήλωση Live Earth να απέχει σχεδόν μία εβδομάδα από σήμερα, το τμήμα MSN της Microsoft ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο γεγονός streaming στην ιστορία του Internet. Στο παρελθόν, ανάλογες μεταδόσεις είχαν γίνει από την AOL και το CBS για το Live 8 και τελικούς Final Four, αλλά η Microsoft ετοιμάζει κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Συνολικά, περίπου 36 ώρες ζωντανής κάλυψης θα είναι διαθέσιμες για μετάδοση μέσω Internet σε 25 χώρες σε όλον τον κόσμο. - Το interface είναι διαμορφωμένο ως εξής: θα υπάρχει μια κεντρική οθόνη για την προβολή ενός συγκεκριμένου feed, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν μικρογραφίες άλλων γεγονότων, οι οποίες θα ανανεώνονται τακτικά για να δείχνουν στο χρήστη τι συμβαίνει σε άλλες σκηνές του Live Earth. Κατά τη διάρκεια του γεγονότος, η MSN θα εγγράφει τις πιο σημαντικές στιγμές και θα τις προσφέρει ως on-demand videos. Εκτός από το ψυχαγωγικό περιεχόμενο, η MSN θα τροφοδοτεί τους χρήστες και με "οικολογικό περιεχόμενο", μεταδίδοντας και videos από πηγές όπως το National Geographic.

Το Live Earth είναι μια εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουλίου 2007 και έχει ως σκοπό να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες γύρω από το θέμα της κρίσης του κλίματος.

Πηγή: BetaNews


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης