Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ UNION ΣΕ WINDOWS

26 Ιούνιου 2007
  • Η UNION στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης των εφαρμογών της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την απλότητα στη χρήση και την άμεση λειτουργικότητα τους , προχώρησε στην έκδοση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ σε περιβάλλον windows .

Θέμα «ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ UNION ΣΕ WINDOWS»

 

 Η UNION στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης των εφαρμογών της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την απλότητα στη χρήση και την άμεση λειτουργικότητα τους , προχώρησε στην έκδοση της ΓΕΝΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ  σε περιβάλλον windows .   Η εφαρμογή «UNION ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ»  είναι βασισμένη στην πάγια φιλοσοφία της εταιρείας  για απλότητα στη χρήση , εύκολη εκμάθηση , χρήση με  πληκτρολόγιο και  ποντίκι (mouse) ,όχι ιδιαίτερες απαιτήσεις hardware. Επισημαίνουμε  ότι   υπάρχει πλήρη συμβατότητα  με το πρόγραμμα γενικής λογιστικής  union  dos .Η εφαρμογή περιλαμβάνει πλήθος νέων δυνατοτήτων , αναβαθμισμένο αυτόματο κλείσιμο ισολογισμού ,αυτόματη αποστολή ΦΠΑ κλπ .Η νέα εφαρμογή καθώς και όλα τα προγράμματα  λειτουργούν και σε περιβάλλον windows vista. Διατίθεται σε προνομιακή τιμή για λογιστές και λογιστικά γραφεία . Επισκεφθείτε μας στην ηλεκτρονική  μας διεύθυνση http://www.union.gr ή επικοινωνήστε καθημερινά 09:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ. και Σάββατο 09:00 έως 15:00 μ.μ. στο τηλεφωνικό κέντρο  210 6926910.


DEMO ΕΦΑΡΜΟΓΗΣΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης