Αποτελέσματα live αναζήτησης

2,3 εκατομμύρια e-παράβολα έχουν εκδοθεί από την εφαρμογή της ΓΓΠΣ

3 Αύγουστος 2015
2,3 εκατομμύρια e-παράβολα έχουν εκδοθεί από την εφαρμογή της ΓΓΠΣ
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στατιστικά Στοιχεία για το e-παράβολο

Τον Ιανουάριο του 2014 ξεκίνησε η λειτουργία της υπηρεσίας διάθεσης ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο) στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης (www.gsis.gr), με στόχο την εξοικονόμηση κόστους για το Δημόσιο, τον πολίτη και την κοινωνία ως σύνολο.

Αρκετές κατηγορίες πληρωμών προς φορείς του Δημοσίου έχουν ενταχθεί σταδιακά στην ηλεκτρονική υπηρεσία «e-παράβολο».

Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί πάνω από 2,3 εκατομμύρια e-παράβολα, ενώ μόνο στο 1ο εξάμηνο του 2015, πραγματοποιήθηκαν συναλλαγές 60 εκατ. Ευρώ για e-παράβολα.

Στην ενότητα Δημόσια Δεδομένα/Στατιστικά/e-παράβολο, παρουσιάζονται αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία συναλλαγών και πλήθους e-παραβόλων ανά Υπουργείο-Φορέα, τύπο παραβόλου και τρόπο πληρωμής, για τους μήνες Ιανουάριο-Ιούνιο 2015 και σωρευτικά για το α’ εξάμηνο του 2015.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ &
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ e-ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ 1ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2015
Στο παρακάτω γράφημα παρουσιάζονται για το 1ο Εξάμηνο του 2015 τα e-παράβολα που χρησιμοποιούνται συχνότερα. Τα παρακάτω 30 παράβολα αποτελούν περίπου το 89% του συνολικού πλήθους των παραβόλων που εκδόθηκαν το 1ο Εξάμηνο του 2015.
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης