Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τρ. Αλεξιάδης: «Εξετάζουμε αλλαγές στον Εν.Φ.Ι.Α. προς το δικαιότερο - Καμία επιπλέον παράταση για τις δηλώσεις»

O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον Εν.Φ.Ι.Α. Σημείωσε ότι το οικονομικό επιτελείο θα προσπαθήσει μέσα στα πλαίσια που αυτό είναι δυνατό να είναι πιο δίκαιος.

Εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση του σχεδιασμού, ώστε ο φόρος του Εν.Φ.Ι.Α. να γίνει πιο δίκαιος και αποκάλυψε ότι οι εφορίες, κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, δεν θα λειτουργούν και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας. Είπε ότι «θα είναι κλειστές μία ή δύο ημέρες, ώστε οι υπάλληλοι να συνδράμουν στους επί τόπους ελέγχους».

Σχετικά με τις δηλώσεις εισοδήματος τόνισε για ακόμη μία φορά ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία επιπλέον παράταση και ότι θα υποβληθούν μέχρι την 26 Αυγούστου όλες οι δηλώσεις με ομαλή διαδικασία.

Δείτε εδώ όλο το video με τις δηλώσεις του Αναπληρωτή υπουργού οικονομικών.Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης