Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διάλεξη για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

14 Ιούνιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Μία ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Global Financial Reporting: IFRS Update» θα δώσει στις 27 Ιουνίου 2007, στο ξενοδοχείο «Park», η κυρία Μέρι Μπαρθ, μέλος του Συμβουλίου Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) και καθηγήτρια Λογιστικής στο επιφανές Graduate School of Business του αμερικανικού Πανεπιστημίου Stanford....
Διάλεξη για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

Μία ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα «Global Financial Reporting: IFRS Update» θα δώσει στις 27 Ιουνίου 2007, στο ξενοδοχείο «Park», η κυρία Μέρι Μπαρθ, μέλος του Συμβουλίου Διεθνών Λογιστικών Προτύπων (IASB) και καθηγήτρια Λογιστικής στο επιφανές Graduate School of Business του αμερικανικού Πανεπιστημίου Stanford.

Η κυρία Μπαρθ, πολυβραβευμένη για την επιστημονική εργασία και τη διδασκαλία της, είναι προσκεκλημένη του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ως μέλος (μερικής απασχόλησης) του συμβουλίου IASB, η κυρία Μπαρθ υπηρετεί από τον Ιανουάριο 2001, έχοντας διατελέσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του αμερικανικού ινστιτούτου AICPA και της συμβουλευτικής επιτροπής λογιστικής του πανίσχυρου αμερικανικού συμβουλίου FASB (αντίστοιχου του IASB). Πριν μετακομίσει στο Πανεπιστήμιο Stanford το 1995, είχε υπηρετήσει ως καθηγήτρια στο Harvard Business School και ως εταίρος ορκωτός ελεγκτής-λογιστής (audit partner) στην Arthur Andersen.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης