Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δωρεάν Ημερίδα από τον ΕΟΜΜΕΧ για Έρευνα προς όφελος των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων ..

12 Ιούνιου 2007 Σχόλια
Δωρεάν Ημερίδα από τον ΕΟΜΜΕΧ για Έρευνα προς όφελος των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων ..
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Ο ΕΟΜΜΕΧ διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007 ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Έρευνα προς όφελος των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης της Ε.Ε.»..


Ο ΕΟΜΜΕΧ διοργανώνει την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007 ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Έρευνα προς όφελος των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στο 7ο  Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης  της Ε.Ε.»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΕΟΜΜΕΧ, Εθνικό Σημείο Επαφής για τις ΜΜΕ στο 7ο Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης της Ε.Ε., διοργανώνει υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας /Υπουργείο Ανάπτυξης, με την υποστήριξη της Ε.Ε.,              την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007, στην Αθήνα ενημερωτική ημερίδα με θέμα:

« Έρευνα προς όφελος των Μικρό-Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στο 7ο  Πρόγραμμα Πλαίσιο Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης  της Ε.Ε. »

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο  Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, Βασ. Κωνσταντίνου 48,  Αθήνα, Αμφιθέατρο Λ. Ζέρβας,   μεταξύ  09:30πμ  - 14:30μμ.

Στην εκδήλωση, η εκπρόσωπος της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ιφιγένεια Ποττάκη, Γενική Διεύθυνση Έρευνα, Μονάδα: Έρευνα και ΜΜΕ, θα παρουσιάσει την συμμετοχή των ΜΜΕ στα Ειδικά Προγράμματα και  το Πρόγραμμα εργασίας για την “Έρευνα προς όφελος των ΜΜΕ” καθώς επίσης και οδηγίες για την προετοιμασία και υποβολή πρότασης στην Ε.Ε.

Παρέχεται στην Επιχειρηματική και Επιστημονική κοινότητα, η ευκαιρία να ενημερωθεί από Εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικούς Εκπροσώπους & Εμπειρογνώμονες σχετικά με τις νέες ευκαιρίες που προσφέρονται για χρηματοδότηση της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης προς όφελος των ΜΜΕ  σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

 Είσοδος ελεύθερη
Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να αποστείλουν το Δελτίο Συμμετοχής στο
e-mail: [email protected]
http://www.eommex.gr  ,   http://www.gsrt.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

09:30-10:00

Προσέλευση  - Εγγραφή Συμμετεχόντων

10:00-10:30

Χαιρετισμοί                                                                                                                                Δρ Ελευθέριος Σκανδάλης, Διευθύνων Σύμβουλος  ΕΟΜΜΕΧ  

Δρ Γιώργος Μπόνας ,   Αναπληρωτής Εθνικός Εκπρόσωπος ,  Γ.Γ.Ε.Τ. / ΥΠΑΝ                                                                                                                    

10:30-10:50

Ομιλία του Εθνικού Εκπροσώπου  στη Διαχειριστική Επιτροπή του 7ου ΠΠ

Ειδικό Πρόγραμμα «ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ», Έρευνα για τις ΜΜΕ.

Δρ Ευάγγελος  Γ. Παπαδάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

10:50-11:05

Επιτυχής συμμετοχή ΜΜΕ στο 6ο ΠΠ.                                                                                    Έργο WATERTOOL: Ανάπτυξη ενός αυτοματοποιημένου πολυ-παραμετρικού συστήματος για την ανάλυση επιφανειακών και υπόγειων υδάτων.                                                                                                       Δρ. Γιώργος Σίδερης, Δ/νων Σύμβουλος TERRAMENTOR   Ε.Ο.Ο.Σ.

11:05-11:20

Επιτυχής συμμετοχή Συνδέσμου ΜΜΕ & MME στο ρόλο Ερευνητικού Φορέα στο 6ο ΠΠ.                                                                        Έργο WEB-TEXPERT:  Καινοτομία “κομμένη & ραμμένη στα μέτρα” των ΜΜΕ της Κλωστοϋφαντουργίας .                                                                                                             Δρ. ¶ννα Τριανταφύλλου , Project Manager, ATHENS TECHNOLOGY CENTER A.E.

11:20- 11:30

Ο ρόλος του Εθνικού Σημείου Επαφής MME/ΕΟΜΜΕΧ. Προετοιμασία & Προέλεγχος προτάσεων και χρήσιμες συμβουλές και επισημάνσεις.

κα Ελένη Σπυροπούλου,  Εθνικό Σημείο Επαφής ΜΜΕ στο 7ο ΠΠ ,ΕΟΜΜΕΧ

11:30-12:30

Εισαγωγή στο 7ο  Πρόγραμμα Πλαίσιο, συμμετοχή των ΜΜΕ στα Ειδικά Προγράμματα . Ειδικό Πρόγραμμα "Ικανότητες " και η δράση “Έρευνα προς όφελος των ΜΜΕ”.

κα Ιφιγένεια Ποττάκη, ΓΔ Έρευνα/ Μονάδα Έρευνα &ΜΜΕ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή 

12:30-13:00

Ερωτήσεις

13:00-13:30

Διάλειμμα  

13:30-14:00

Κανόνες Συμμετοχής και Χρηματοδοτικό Σχήμα: πώς να προετοιμάσετε και να υποβάλετε προτάσεις στο πρόγραμμα “Έρευνα προς όφελος των ΜΜΕ”

κα Ιφιγένεια Ποττάκη, ΓΔ Ερευνα/ Μονάδα Έρευνα &ΜΜΕ, Ευρωπαϊκή Επιτροπή 

14:00-14:30

 Ερωτήσεις - Κλείσιμο εκδήλωσης
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης