Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στο ΕΤΕΑΜ του ΙΚΑ οι ασφαλισμένοι της ΕΤΕ

  • Στο ΕΤΕΑΜ του ΙΚΑ υπήγαγε η διοίκηση της ΕΤΕ, σε εφαρμογή του νέου νόμου για το ασφαλιστικό, όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους που έχουν ασφαλιστεί μετά την 1/1/2005. Την απόφαση κατήγγειλε με εξώδικο προς τη διοίκηση της ΕΤΕ ( 41,68¤ -0,33%)
Στο ΕΤΕΑΜ του ΙΚΑ οι ασφαλισμένοι της ΕΤΕ

 
Στο ΕΤΕΑΜ του ΙΚΑ υπήγαγε η διοίκηση της ΕΤΕ, σε εφαρμογή του νέου νόμου για το ασφαλιστικό, όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους που έχουν ασφαλιστεί μετά την 1/1/2005. Την απόφαση κατήγγειλε με εξώδικο προς τη διοίκηση της ΕΤΕ ( 41,68¤ -0,33%) ο Σύλλογος των υπαλλήλων. Οπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος, πρόκειται για μονομερή απόφαση που έγινε με στόχο τη μείωση, κατά 60.000 ευρώ τον μήνα, του κόστους ασφάλισης (αφού υπέρ του ΕΤΕΑΜ καταβάλλονται χαμηλότερες έως 6% εισφορές). Η απόφαση αυτή, ωστόσο, «φέρνει μείωση στο 20% από 36% στο ύψος των μελλοντικών επικουρικών συντάξεων και την κατάρρευση του λογαριασμού επικούρησης για τους παλαιότερους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης