Αποτελέσματα live αναζήτησης

Έγχρωμο ηλεκτρονικό χαρτί

7 Ιούνιος 2007
  • Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών ειδών, πρόσφατα προέβη στην ανακοίνωση...ότι έχει αναπτύξει σε πειραματικό στάδιο το πρώτο έγχρωμο ηλεκτρονικό χαρτί, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση του κλασικού χαρτιού που χρησιμοποιούμε...
Έγχρωμο ηλεκτρονικό χαρτί

     
 Εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών ειδών, πρόσφατα προέβη στην ανακοίνωση...ότι έχει αναπτύξει σε πειραματικό στάδιο το πρώτο έγχρωμο ηλεκτρονικό χαρτί, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση του κλασικού χαρτιού που χρησιμοποιούμε.
 
 Το πρώτο ηλεκτρονικό χαρτί έχει διάσταση φύλου Α4, μπορεί να λυγίζει και απεικονίζει 4.096 χρώματα. Παράλληλα, χρειάζεται ελάχιστη ενέργεια για να λειτουργήσει.
 
 Επίσης, το χαρτί αυτό μπορεί να προσφέρει δυνατότητα ανάγνωσης κειμένου από οποιαδήποτε γωνία και ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού. Ωστόσο, η εταιρεία που το δημιούργησε δεν έχει ακόμη σχέδια για άμεσο λανσάρισμα της τεχνολογίας αυτής στην αγορά.
 
 Πηγή e-portal.gr
 Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης