Αποτελέσματα live αναζήτησης

Υπολογιστής αφής από τη Microsoft

3 Ιούνιου 2007
  • Η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδια της για την κατασκευή υπολογιστή που θα δεν θα χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο...και ποντίκι, αλλά θα λαμβάνει εντολές από τα δάχτυλα του χρήστη μέσω της αφής.
Υπολογιστής αφής από τη Microsoft

     
Η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδια της για την κατασκευή υπολογιστή που θα δεν θα χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο...και ποντίκι, αλλά θα λαμβάνει εντολές από τα δάχτυλα του χρήστη μέσω της αφής.
 Ο υπολογιστής, του οποίου η οθόνη θα είναι επίπεδη και οριζόντια με το έδαφος, θυμίζοντας περισσότερο τραπεζάκι του καφέ, θα μπορεί να συνεργαστεί με κινητά τηλέφωνα που θα ακουμπούν στην επιφάνεια του. Το νέο προϊόν αρχικά θα απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτης της Microsoft, όπως εστιατόρια, καζίνο και ξενοδοχεία.
 
 Η οθόνη του υπολογιστή θα φτάνει τις τριάντα ίντσες, με την αρχική του τιμή να κυμαίνεται μεταξύ 5 και 10 χιλιάδων δολαρίων. Στο μέλλον θα διατεθούν και φθηνότερες εκδόσεις από την εταιρεία, στοχεύοντας και στους οικιακούς χρήστες υπολογιστών.
 
 "Θεωρούμε ότι είναι μια αγορά δισεκατομμυρίων δολαρίων, πιστεύουμε ότι οι τεχνολογίες αφής θα κυριαρχήσουν στο μέλλον, από πάγκους καταστημάτων μέχρι τους καθρέφτες των σπιτιών» ανέφερε ο Στιβ Μπάλμερ, διευθυντικό στέλεχος της Microsoft
 Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης