Αποτελέσματα live αναζήτησης

Υπολογιστής αφής από τη Microsoft

3 Ιούνιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδια της για την κατασκευή υπολογιστή που θα δεν θα χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο...και ποντίκι, αλλά θα λαμβάνει εντολές από τα δάχτυλα του χρήστη μέσω της αφής.
Υπολογιστής αφής από τη Microsoft

     
Η Microsoft αποκάλυψε τα σχέδια της για την κατασκευή υπολογιστή που θα δεν θα χρησιμοποιεί πληκτρολόγιο...και ποντίκι, αλλά θα λαμβάνει εντολές από τα δάχτυλα του χρήστη μέσω της αφής.
 Ο υπολογιστής, του οποίου η οθόνη θα είναι επίπεδη και οριζόντια με το έδαφος, θυμίζοντας περισσότερο τραπεζάκι του καφέ, θα μπορεί να συνεργαστεί με κινητά τηλέφωνα που θα ακουμπούν στην επιφάνεια του. Το νέο προϊόν αρχικά θα απευθύνεται σε εταιρικούς πελάτης της Microsoft, όπως εστιατόρια, καζίνο και ξενοδοχεία.
 
 Η οθόνη του υπολογιστή θα φτάνει τις τριάντα ίντσες, με την αρχική του τιμή να κυμαίνεται μεταξύ 5 και 10 χιλιάδων δολαρίων. Στο μέλλον θα διατεθούν και φθηνότερες εκδόσεις από την εταιρεία, στοχεύοντας και στους οικιακούς χρήστες υπολογιστών.
 
 "Θεωρούμε ότι είναι μια αγορά δισεκατομμυρίων δολαρίων, πιστεύουμε ότι οι τεχνολογίες αφής θα κυριαρχήσουν στο μέλλον, από πάγκους καταστημάτων μέχρι τους καθρέφτες των σπιτιών» ανέφερε ο Στιβ Μπάλμερ, διευθυντικό στέλεχος της Microsoft
 Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης