Αποτελέσματα live αναζήτησης

Soft1 ERP: Το πρώτο ελληνικό ERP πιστοποιημένο για Windows Vista

15 Μάιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που έλαβε την πιστοποίηση Certified for Windows Vista για την εφαρμογή της Soft1 ERP. H πιστοποίηση αυτή συνεχίζει την αλυσίδα τεχνολογικών καινοτομιών με τις οποίες η SoftOne έγινε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο software house στην ελληνική αγορά. Η νέα επιτυχία του Soft1 συμπίπτει με την επίτευξη 3.000 εγκαταστάσεων του σε επιχειρήσεις κάθε κλάδου και μεγέθους - σε Ελλάδα και εξωτερικό. ...
Soft1 ERP: Το πρώτο ελληνικό ERP πιστοποιημένο για Windows Vista


Η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που έλαβε την πιστοποίηση Certified for Windows Vista για την εφαρμογή της Soft1 ERP. H πιστοποίηση αυτή συνεχίζει την αλυσίδα τεχνολογικών καινοτομιών με τις οποίες η SoftOne έγινε το ταχύτερα αναπτυσσόμενο software house στην ελληνική αγορά. Η νέα επιτυχία του Soft1 συμπίπτει με την επίτευξη 3.000 εγκαταστάσεων του σε επιχειρήσεις κάθε κλάδου και μεγέθους - σε Ελλάδα και εξωτερικό.  

Η διαδικασία πιστοποίησης εφαρμογών λογισμικού για το λειτουργικό σύστημα Windows Vista είναι από τις πλέον αυστηρές διαδικασίες πιστοποίησης. Ο έλεγχος υλοποιήθηκε από τον εγκεκριμένο, ανεξάρτητο διεθνή οργανισμό Veritest.
Στόχος της διαδικασίας είναι να διασφαλιστεί ότι το πιστοποιημένο πρόγραμμα πληροί τα αυστηρά κριτήρια που θέσπισε η Microsoft στους τομείς της ασφάλειας, της αξιοπιστίας και της συμβατότητας που προσφέρονται στους χρήστες του νέου λειτουργικού της συστήματος.

Συγκεκριμένα, για την εξασφάλιση της ασφάλειας ελέγχεται η αλληλεπίδραση της εφαρμογής με το λειτουργικό σύστημα σε διάφορους τομείς και δοκιμάζεται  η δυνατότητα λειτουργίας της σε συστήματα με διαφορετική αρχιτεκτονική. Επίσης, επιβεβαιώνεται ότι τα προγράμματα θα λειτουργούν και σε επόμενες εκδόσεις (upgrades) του λειτουργικού συστήματος Windows Vista. Τέλος, στον τομέα της αξιοπιστίας οι εφαρμογές ελέγχονται ώστε να μη προκαλούν κολλήματα και επανεκκινήσεις στο σύστημα (crashes, hangs and reboots). Έτσι, επιβεβαιώνεται ότι η πιστοποιημένη εφαρμογή είναι πιο προβλέψιμη, ανθεκτική, ανακτήσιμη (recoverable), ευκολοσυντήρητη και γενικά αξιόπιστη.

Μέχρι σήμερα, η SoftOne έχει παρουσιάσει πολλές και σημαντικές καινοτομίες όπως τις επιλογές «open modules» (My Soft1), τη δυνατότητα απόκτησης λογισμικού με συνδρομή (ASK), τις προηγμένες Τηλεϋπηρεσίες μέσω Internet (eServices), τα δυναμικά μοντέλα προ-παραμετροποίησης. Οι τεχνολογίες που έχουν εφαρμοστεί στα προϊόντα της (Soft1 100, 200, 300 και Soft1 ERP) απέδειξαν στην πράξη ότι προσφέρουν στους πελάτες της πάγιο οργανωτικό πλεονέκτημα, αξεπέραστη ευελιξία και ουσιαστικό χαμηλό κόστος.  Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης