Αποτελέσματα live αναζήτησης

H ΠΕΦΕ σας ενημερώνει - Εκνημέρωση για τα ομόλογα προς τους Λογιστές.

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 4 λεπτά
  • H ΠΕΦΕ σας ενημερώνει - Εκνημέρωση για τα ομόλογα προς τους Λογιστές....
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (Π.Ε.Φ.Ε.)
ΣΕΠΟΛΙΩΝ 9, ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 104 45 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ: 210.8232.651, 648,351478, 210.6124.910, FAX:210.6140.024

Αθήνα, 3-5-2007
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Μας έχουν ζαλίσει με τα ομόλογα. Εμείς ζητούμε συγνώμη που θα σας ταλαιπωρήσουμε άλλη μια φορά με τα δομημένα ομόλογα. Αυτό γίνεται για την σωστή μας ενημέρωση.

Ο πτυχιούχος επιστήμονας της ΑΣΟΕΕ έχει διδαχθεί από τον τότε Καθηγητή κ.Χρυσοκέρη Ιωάννη σε ένα βιβλίο 850 σελίδων τι είναι τα δομημένα ομόλογα. Αυτοί που ήταν οι κατΆ ουσία υπεύθυνοι όλοι είναι ανίδεοι και αγράμματοι;

Ο συχωρεμένος  Κωνσταντίνος Καραμαλής απαιτούσε σε κάθε Διοικητικό Συμβούλιο να υπάρχουν τουλάχιστον δύο φοροτέχνες. Όλοι οι άλλοι πρωθυπουργοί μέχρι και σήμερα απέκλεισαν τους φοροτέχνες. Αυτοί ξέρουν. Όπως έλεγε και ο κ.Σάββας Τσιτουρίδης η ευθύνη είναι συλλογική. Είναι φανερό ότι ευθύνονται Υπουργοί, Υφυπουργοί, Γενικοί Γραμματείς, Πρόεδροι, Γενικοί Διευθυντές, Τράπεζες, μεσάζοντες κλπ διότι άλλοι τα εξέδωσαν, άλλοι τα ενέκριναν, άλλοι τα υπέγραψαν, άλλοι έπαιρναν τις προμήθειες και βεβαίως άλλοι κάνουν τα καρφώματα και τις παρομίες.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να παραπλανά τον Ελληνικό Λαό πλανιέται οικτράγιατί σε λίγο που θα πρέπει να δοθούν οι συντάξεις θα πιάσουμε πάτο.

Δεν θα μπορέσουν με γκλομπς και δακρυγόνα να επιβάλουν την θέληση τους οι Κυβερνόντες γιατί πρέπει πρώτα να αποδοθούν οι ευθύνες και μετά να επιβληθούν ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. Το ποιος θα πληρώσει τελικά το κλέψιμο σίγουρα θα είναι ο Έλληνας φορολογούμενος.

Ο Υπουργός κ.Βύρων Πολύδωρας δηλώνει για τα δομημένα ομόλογα ότι «είμαστε για τα μπάζα».

Ορισμένες Διοικήσεις προχωρούν σε μηνύσεις για σωρεία ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΑΠΙΣΤΙΑ, ΥΠΕΞΕΡΑΙΣΗ και άλλα. Βεβαίως οι πολιτικοί μας που ευθύνονται αντί να παραιτηθούν σφυρίζουν αδιάφορα.

Νομίζουν ότι τα κακουργήματα αυτά θα τα λησμονήσει ο Ελληνικός Λαός.

Μερικά στοιχεία για την μηχανή που στήθηκε με τα δομημένα ομόλογα.

Τα ΤΑΜΕΙΑ που αγόρασαν τα δομημένα ομόλογα είναι για το έτος 2006 είναι τα παρακάτω ΤΣΑΥ, ΜΥΠΥ, ΤΕΑΥΕΤ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΕΤΕ  ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ!!!, ΤΕΑ ΠΟΖΟ, ΤΑΡΠ-ΟΤΕ, ΤΕΑ, ΕΡΤ, ΤΑΜΕΙΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΤΣΠΕΑΘ, ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΥΦΕ, ΤΣΕΥΠ και άλλα μικρότερα.

Αυτοί που εξαπατήθηκαν (σε αριθμό) από τα ΤΖΙΜΑΝΙΑ της Ν.Δ. και δούλεψαν σε βάρος τους με ξένα λεφτά και με μεγάλη χασούρα είναι:
Ιατροί – φαρμακοποιοί – οδοντίατροι  περίπου             110.000
Εργαζόμενοι στις Βιομηχανίες τροφίμων                    20.000
Εργαζόμενοι στο ΙΚΑ                                40.000
Εργαζόμενοι στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ                        50.000
Εργαζόμενοι στην Ζυθοποϊα – Οινοποϊα                          25.000
Εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πίστεως και άλλες                          90.000
Εργαζόμενοι σε φαρμακαποθήκες – φαρμακοβιομηχανίες      60.000
Εργαζόμενοι σε Εφημερίδες – Δημοσιογράφοι              30.000
Δημόσιοι υπάλληλοι διαφόρων ειδικοτήτων                925.000
        1.350.000

Οι προμήθειες που εξαφανίοστηκαν είναι περίπου 495 εκατομύρια ευρώ (!!!) δηλαδή ένα τρις επτακόσια δις εκατομμύρια δρχ  (1.700.000.000).

Η Ν.Δ. καταγγέλει ότι περίπου τα ίδια έκανε και το ΠΑΣΟΚ και χάθηκαν από τα Ταμεία με δομημένα ομόλογα 720 εκατομμύρια ευρώ δηλ. δύο τρις  τετρακόσια εκατομμύρια δραχμές (2.400.000.000δρχ).

Εάν λάβουμε υπΆ όψιν μας ότι και από το χρηματιστήριο υπάρχουν 700.000 Έλληνες που καταστράφηκαν ή έχασαν τα χρήματά τους εξΆ αιτίας του ΠΑΣΟΚ έχουμε  τον ίδιο αριθμό που βρίσκεται στην ίδια μοίρα (περίπου 1.500.000 Έλληνες).

Βλέπουμε ότι η ΝΔ σαπίζςι από πολιτικής πλευράς και το ΠΑΣΟΚ έχει ωριμάσει πολύ, δεν πείθει και οι εργαζόμενοι δεν εμπιστεύονται την Αντιπολίτευση.

Θυμηθείτε το ΠΑΣΟΚ και την Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου που έλεγαν ότι «θα φθάσουμε μέχρι το κόκκαλο». Τελικά όλα τα κουκούλωσαν και βεβαίως έχουμε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.

Το Οικονομικό Επιτελείο της Ν.Δ. δηλώνει ότι «θα επιστρέψουν μέχρι δεκάρας της μίζες από τα ομόλογα».
Να είστε σίγουροι ότι συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Ένας τρόπος υπάρχει και τα χρήματα να επιστραφούν  και τα λαμόγια να πάνε πράγματι φυλακή και να μην παραγραφούν τα ποινικά αδικήματα.

Να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ μικρά Κόμματα.

Μόνο έτσι θα δοθεί λύση στο αδιέξοδο που υπάρχι τα τελευταία χρόνια. Εάν τα 2,5 εκατομμύρια Ελλήνων που καταστράφηκαν ή θα ζημιωθούν ψηφίσουν μικρά κόμματα, τότε μόνο θα αλλάξουν τα μεγάλα κόμματα την κακή νοοτροπία που έχουν τώρα και πολλά και χρόνια.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μας προβλημάτισε λέγοντας ότι «στην Ελλάδα κάθε τέσσερα χρόνια δεν αλλάζουμε κυβέρνηση αλλά ΚΛΕΦΤΕΣ».
    Πρέπει επίσης να μάθετε να ζητάτε ευθύνες και από τον εαυτό σας.
    Σας θέλουμε κοντά μας για τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας.    
    Συνάδελφοι, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

Σημείωση: Στις 29 Απριλίου 2007 οι τσάροι της Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. (Νίκος Χριστοδουλάκης – Γιώργος Αλογοσκούφης – Γιάννης Παπαντωνίου) βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, σε συνέδριο και συμφώνησαν ότι όλοι οι χειρισμοί ήταν άψογοι, μέχρι σήμερα της Οικονομίας όπου κυριάρχησαν τα γέλια, οι φιλοφρονήσεις και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.
Βέβαια άλλος πληρώνει την νύφη, δηλαδή ο Ελληνικός Λαός.
                                                 Μετά τιμής για το Δ.Σ.

      


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης