Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στο στόχαστρο όσοι δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας

  • Στο στόχαστρο της εφορίας έχουν μπει οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματά τους (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, τροχόσπιτα κ.λπ.) από το 2001 και μετά και θα κληθούν σύντομα...
Στο στόχαστρο όσοι δεν πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας


Στο στόχαστρο της εφορίας έχουν μπει οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας για τα οχήματά τους (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, τροχόσπιτα κ.λπ.) από το 2001 και μετά και θα κληθούν σύντομα να τα εξοφλήσουν επαυξημένα με πρόστιμα. Σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Αντώνη Μπέζα, το συνολικά οφειλόμενο ποσό θα καταβληθεί σε 6 ισόποσες δόσεις, με την προϋπόθεση ότι κάθε δόση δεν θα είναι μικρότερη των 300 ευρώ, εκτός από την τελευταία.

Από τον έλεγχο των Δ.Ο.Υ από τον Νοέμβριο εντοπίστηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, πάνω από 300.000 οχήματα, που δεν έχουν πληρώσει τέλη για ένα ή περισσότερα χρόνια την τελευταία εξαετία. Η καθυστέρηση στην αποστολή των ειδοποιήσεων οφείλεται στον φόβο των αρμοδίων μήπως σταλούν σημειώματα σε φορολογούμενους που εμφανίζονται στις λίστες της εφορίας ως κακοπληρωτές αν και είχαν μεταβιβάσει σε άλλον το όχημα ή είχαν καταθέσει τις πινακίδες και το είχαν αποσύρει από την κυκλοφορία.
Πηγή Ημερησία


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης