Αποτελέσματα live αναζήτησης

Aλλαγή σκηνικού στο υπ.Απασχόλησης με συνοπτικές διαδικασίες

30 Απρίλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Παρουσία του πρωθυπουργού ορκίζεται στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ύστερα από την παραίτηση του Σάββα Τσιτουρίδη...
Παρουσία του πρωθυπουργού ορκίζεται στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος υπουργός Απασχόλησης Βασίλης Μαγγίνας ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, ύστερα από την παραίτηση του Σάββα Τσιτουρίδη.

Πλέον, κυβέρνηση και αντιπολίτευση επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον σχεδιασμό των κινήσεων που θα αναλάβουν ώστε να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους το κλίμα από την απομάκρυνση του τέως υπουργού.

Όπως εκτιμάται από το σύνολο σχεδόν του Τύπου, στο κυβερνητικό στρατόπεδο επικρατεί ανακούφιση, καθώς εκτιμάται ότι μετά την αποπομπή Τσιτουρίδη θα υπάρξει δυνατότητα για αναίμακτη αλλαγή της πολιτικής ατζέντας, αν και το θέμα των ομολόγων δεν έχει κλείσει ακόμη. Όλα τα στελέχη πάντως, στηρίζονται στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, πως η κυβέρνηση δεν συγκαλύπτει τα σκάνδαλα και δεν προστατεύει τους ενόχους.

Από πλευράς απντιπολίτευσης, πάντως, αναμένεται να κρατηθούν υψηλά οι τόνοι για το θέμα των ομολόγων, ακόμη και στις δηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά. Η αντιπαράθεση κυ βέρνησης-αντιπολίτευσης αναμένεται να κορυφωθεί στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, με θέμα την αγροτική πολιτική.
Πηγή express


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης