Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στο «μικροσκόπιο« οι επιστροφές φόρου άνω των 1.500 ευρώ

29 Απρίλιος 2007
  • ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ελέγχους σε όλες τις ηλεκτρονικές δηλώσεις που εμφανίζουν υψηλές επιστροφές φόρου κυρίως άνω των 1.500 ευρώ θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με στόχο να περιορίσει τα φαινόμενα παράνομων επιστροφών...
ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ελέγχους σε όλες τις ηλεκτρονικές δηλώσεις που εμφανίζουν υψηλές επιστροφές φόρου κυρίως άνω των 1.500 ευρώ θα ξεκινήσει από τον επόμενο μήνα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων με στόχο να περιορίσει τα φαινόμενα παράνομων επιστροφών που προέρχονται από απόκρυψη εισοδημάτων.

Με το πρόγραμμα μάλιστα για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών φορολογικών δηλώσεων, που έχει ήδη εγκατασταθεί σε όλες τις ΔΟΥ, θα γίνει σύγκριση των ποσών που αναγράφονται στους κωδικούς των φορολογικών δηλώσεων των φυσικών προσώπων με αυτά που είχαν αναγραφεί στις δηλώσεις που υποβλήθηκαν πέρυσι προκειμένου να εντοπίζονται ακραίες διαφοροποιήσεις.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό οι φορολογούμενοι οι οποίοι θα λαμβάνουν υψηλές επιστροφές φόρου (άνω των 1.500 ευρώ) θα καλούνται να προσκομίσουν στην αρμόδια ΔΟΥ τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ως επί το πλείστον τη βεβαίωση αποδοχών, αλλά ενδεχομένως και άλλα έγγραφα, όπως οι αποδείξεις για ιατρικά έξοδα προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος εάν δικαιούνται να λάβουν ή όχι το επιστρεφόμενο ποσό.
Πηγή Ναυτεμπορική


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης