Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο Dοw έσπασε το φράγμα των 13.000

27 Απρίλιος 2007
  • Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones [.DJI] ξεπέρασε χθες, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το φράγμα των 13.000 μονάδων, ωθούμενος από τα βελτιωμένα κέρδη μεγάλων αμερικανικών επιχειρήσεων και τα καλά στοιχεία για την οικονομία των ΗΠΑ. Η εξέλιξη αυτή έδωσε ώθηση και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, που έκλεισαν με κέρδη....
Ο Dοw έσπασε το φράγμα των 13.000


Ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones [.DJI]  ξεπέρασε χθες, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το φράγμα των 13.000 μονάδων, ωθούμενος από τα βελτιωμένα κέρδη μεγάλων αμερικανικών επιχειρήσεων και τα καλά στοιχεία για την οικονομία των ΗΠΑ. Η εξέλιξη αυτή έδωσε ώθηση και στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, που έκλεισαν με κέρδη.

Ενισχυμένος κατά 0,95%, στις 4.836,84 μονάδες, τερμάτισε χθες ο Γενικός Δείκτης στο Χ.Α. Το θετικό κλίμα των διεθνών χρηματιστηρίων επέδρασε και στην πορεία της εγχώριας αγοράς, η οποία παρουσίασε συνολικά θετική εικόνα, με τζίρο στα 350,2 εκατ. ευρώ.
Πηγή Ναυτεμπορική

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης