Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.)

13 Απρίλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Λόγω της μεγάλης προσέλευσης ασφαλισμένων στα περιφερειακά Τμήματα του ΟΑΕΕ, για ρύθμιση καθυστερούμενων εισφορών, και προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, ενημερώνουμε ότι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν μόνο αίτηση μέχρι και την Μ. Πέμπτη,...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.)

 
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης ασφαλισμένων στα περιφερειακά Τμήματα του ΟΑΕΕ, για ρύθμιση καθυστερούμενων εισφορών, και προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, ενημερώνουμε ότι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν μόνο αίτηση μέχρι και την Μ. Πέμπτη, 5/4/2007 – χωρίς ταυτόχρονη υποχρέωση εξόφλησης της προκαταβολής. Το ύψος της προκαταβολής θα ορίζεται μεταγενέστερα, κατόπιν της εκκαθάρισης. Οι υπαγόμενοι στη ρύθμιση, εφόσον έχουν υποβάλλει την αίτηση, θα μπορούν να παραλάβουν την απόδειξη της  ταχυπληρωμής της προκαταβολής στο διάστημα από 10/4/2007 έως και 13/4/2007 και εντός του ιδίου διαστήματος θα πρέπει και να την εξοφλήσουν.

Επίσης, ασφαλισμένοι που τυχόν δεν έλαβαν την απόδειξη ταχυπληρωμής της εισφοράς για το δίμηνο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2007, μπορούν να εξοφλούν την εισφορά τους εμπρόθεσμα (δίχως τέλη καθυστέρησης) έως και 20/4/2007.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ο.Α.Ε.Ε.
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης