Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εως τον Ιούλιο το τελικό σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των Ταμείων

12 Απρίλιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Με απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββα Τσιτουρίδη συγκροτήθηκε Επιτροπή με αντικείμενο την υποβολή τελικού σχεδίου νομοθετικών ρυθμίσεων για τον οικονομικό και οργανωτικό εκσυγχρονισμό των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης και για την κατάρτιση του νέου θεσμικού πλαισίου αξιοποίησης της περιουσίας τους....
Εως τον Ιούλιο το τελικό σχέδιο για τον εκσυγχρονισμό των Ταμείων

Με απόφαση του Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββα Τσιτουρίδη συγκροτήθηκε Επιτροπή με αντικείμενο την υποβολή τελικού σχεδίου νομοθετικών ρυθμίσεων για τον οικονομικό και οργανωτικό εκσυγχρονισμό των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης και για την κατάρτιση του νέου θεσμικού πλαισίου αξιοποίησης της περιουσίας τους.

Η Επιτροπή αποτελείται από :

α. Μαμμωνά Δημοσθένη, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την Γιαννακοπούλου Νικολέττα, Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας.

β. Πιλάβιο Αλέξιο, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ως μέλος, με αναπληρωτή τον Γαβριηλίδη Αναστάσιο, Β΄ αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

γ. Σιδηρόπουλο Ιωάννη, Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Ρεβίθη Σωτήριο, Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών.

δ. Καπράλο Σπυρίδωνα, Πρόεδρο του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Λαζαρίδη Σωκράτη, Γενικό Διευθυντή του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών.

ε. Κυριακόπουλο Παναγιώτη, Διευθυντή Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Μιχαλόπουλο Μιχαήλ, Διευθυντή Διεύθυνσης Εργασιών Δημοσίου Τράπεζας της Ελλάδος.

στ. Μέργο Γεώργιο, Διοικητή του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ως μέλος, με αναπληρωτή τον Αμπατζόγλου Θεόδωρο, Υποδιοικητή Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ζ. Μπόρα Γεώργιο, Διευθυντή Οικονομικού του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Τσουκτάτου - Κουρούκλη Μαρία, Διευθύντρια Διοικητικής Οργάνωσης του Υπουργείου Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας.

Το έργο της Επιτροπής θα ολοκληρωθεί έως την 30/6/2007.
Πηγή ΝαυτεμπορικήΔημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης