Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συνάντηση του Προεδρείου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με τους εκπροσώπους του Τομέα Οικονομίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά
  • Στα πλαίσια των επαφών του νέου Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με τα Πολιτικά Κόμματα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/03/2007 συνάντηση του Προεδρείου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με τους εκπροσώπους του Τομέα Οικονομίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη...
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ιουλιανού 42 - 46   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ.104 34

Τηλ.: 210-8253445 - FAX: 210-8253446 * E - mail: [email protected] Ιστοσελίδα:www.pofee.gr

ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
ΑΘΗΝΑ:19 Μαρτίου 2007
            

Στα πλαίσια των επαφών του νέου Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με τα Πολιτικά Κόμματα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15/03/2007 συνάντηση του Προεδρείου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με τους εκπροσώπους του Τομέα Οικονομίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Παρόντες εκ μέρους της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κος Αβραάμ Πανίδης, ο  Β΄ Αντιπρόεδρος κος Νικόλαος Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κος Νικόλαος Πατέλης, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων κος Αθανάσιος Δεληγιάννης και  το Μέλος κος Αντώνιος Κολιόπουλος  ενώ εκλήθη και παρευρέθη ο Πρόεδρος  του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Αττικής κος Νικόλαος Αυλωνίτης.

Εκ μέρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. παρευρέθησαν η υπεύθυνη Οικονομίας του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα Βάσω Παπανδρέου,  ο  Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Εισηγητής του Κ.Τ.Ε. Οικονομίας  κος Ανδρέας Μακρυπίδης και η Γραμματέας του Τομέα Οικονομίας κα Ντίνα Λάζαρη.

Στη συνάντηση, που διήρκεσε περίπου 2 ώρες, μέσα σε κλίμα αμοιβαίας ειλικρίνειας αναλύθηκαν προβλήματα του κλάδου και έγινε ανταλλαγή απόψεων τόσο για την αναγκαιότητα της κατάργησης των ορίων του άρθρου 38 με στόχο την πάταξη της παραοικονομίας στον κλάδο μας αλλά και της φοροδιαφυγής γενικότερα, όσο και για την ανάγκη θέσπισης Κώδικα Δεοντολογίας για το επάγγελμα του Λογιστή - Φοροτεχνικού που θα έχει πολύπλευρη πρακτική και ουσιαστική σημασία.

Παράλληλα έγινε εκτενής αναφορά και συζητήθηκαν προτάσεις μας για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της παραοικονομίας, φαινόμενα αναμφισβήτητα υπαρκτά, που εμποδίζουν την οικοδόμηση των αναγκαίων  σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ Κράτους και φορολογουμένων ενώ πλήττουν το υγιές τμήμα της Ελληνικής Οικονομίας δημιουργώντας όρους αθέμιτου ανταγωνισμού.

Κατατέθηκαν και εγγράφως οι θέσεις και οι άμεσοι στόχοι της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και αμφότερες οι πλευρές δεσμεύτηκαν για συνέχεια της συνεργασίας με κατάθεση και αξιολόγηση προτάσεων σε νομοσχέδια που αφορούν τον κλάδο μας.

Τέλος αποδεχθήκαμε την πρότασή τους να μελετήσουμε και να καταθέσουμε τις απόψεις μας, κυρίως, στο τμήμα του προγράμματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που αφορά την Οικονομία, το οποίο δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα.


Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γενικός Γραμματέας

             
Πανίδης  Αβραάμ                                                   Πατέλης Γ. Νικόλαος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης