Αποτελέσματα live αναζήτησης

Λήγει η προθεσμία για ρύθμιση οφειλών σε IKA-TEAM

21 Μάρτιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Την Δευτέρα 2 Απριλίου λήγει η προθεσμία ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ....
Λήγει η προθεσμία για ρύθμιση οφειλών.

  Την Δευτέρα 2 Απριλίου λήγει η προθεσμία ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών που έχουν οι επιχειρήσεις προς το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.
  Ήδη, μέχρι τις αρχές Μαρτίου 2007, περισσότερες από σαράντα χιλιάδες (40.000) επιχειρήσεις έσπευσαν να διακανονίσουν τις οφειλές τους, με τους ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους που περιλαμβάνει η ρύθμιση για χρέη που δημιουργήθηκαν μέχρι τις 31/10/2006.
  Για τις επιχειρήσεις που υποβάλλουν αίτηση ένταξης στον διακανονισμό προβλέπεται:
Σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης, 80% έκπτωση επί των προσθέτων τελών και λοιπών προσαυξήσεων που κεφαλαιοποιήθηκαν μέχρι το μήνα δημοσίευσης του Νόμου (12/06).

Σε περίπτωση τμηματικής καταβολής, 50% έκπτωση επί των κεφαλαιοποιημένων προσθέτων τελών και προσαυξήσεων και μέχρι 96 μηνιαίες δόσεις για εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών. Στην περίπτωση αυτή το ποσό της προκαταβολής, καθορίζεται σε 3% επί της συνολικής οφειλής.

Το ποσό των μηνιαίων δόσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 100 ευρώ.

Οι ανωτέρω μειώσεις ισχύουν για μόνο μία ρύθμιση και σε περίπτωση απώλειας αυτής, αναβιώνουν τα πρόσθετα τέλη και οι λοιπές προσαυξήσεις και επιβαρύνσεις.

  Προτρέπονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στη ρύθμιση να σπεύσουν άμεσα προκειμένου να αποφύγουν πιθανό συνωστισμό στη λήξη της προθεσμίας.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης