Αποτελέσματα live αναζήτησης

Υπό επιτροπεία τα ασφαλιστικά Ταμεία

  • Με τη βαριά οσμή της σκανδαλολογίας να έχει σκεπάσει το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης αναμένεται σήμερα να θέσει υπό επιτροπία τα Ταμεία ως πρώτο μέτρο άμεσου αποτελέσματος στο μείζον θέμα της διαφανούς...
Με τη βαριά οσμή της σκανδαλολογίας να έχει σκεπάσει το σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφης αναμένεται σήμερα να θέσει υπό επιτροπία τα Ταμεία ως πρώτο μέτρο άμεσου αποτελέσματος στο μείζον θέμα της διαφανούς διαχείρισης των αποθεματικών τους. Χθες πάντως ήταν η ημέρα των δηλώσεων με τους συνδικαλιστές και τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητούν απόδοση ευθυνών ακόμη και σε υπουργούς και την κυβέρνηση να αμύνεται είτε με δηλώσεις είτε με κατάθεση αγωγών είτε με απειλές για μηνύσεις.

Το πόρισμα ελέγχου είναι καταπέλτης, ο ως χθες πρόεδρος του Ταμείου των δημοσίων υπαλλήλων κ. Αγ. Σημαιοφορίδης επιχείρησε να συγκαλεσει ανεπιτυχώς το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου για να υποβάλλει αργότερα την παράιτησή του, ενώ ο εποπτεύων υπουργός κ. Σ. Τσιτουρίδης διασφάλισε την κάλυψη της κυβέρνησης όπως προκύπτει από δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Πηγή Κέρδος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης