Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέα λίστα με εκπιπτόμενες επαγγελματικές δαπάνες

16 Μάρτιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Μετά τη γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών των επιχειρήσεων και την απλοποίηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων η κυβέρνηση επιχειρεί να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» που υπάρχει στις σχέσεις της με τις επιχειρήσεις και αφορά τη διεύρυνση...
Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται η έκδοση της εγκυκλίου από τον υφυπουργό Οικονομικών Αν. Μπέζα

Μετά τη γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών των επιχειρήσεων και την απλοποίηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων η κυβέρνηση επιχειρεί να λύσει ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» που υπάρχει στις σχέσεις της με τις επιχειρήσεις και αφορά τη διεύρυνση του καταλόγου των επαγγελματικών δαπανών που αναγνωρίζει η εφορία κατά τον έλεγχο. Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται η έκδοση από τον υφυπουργό Οικονομικών Αν. Μπέζα νέα λίστα δαπανών, η οποία σύμφωνα με ανώτατους παράγοντες του υπουργείου θα είναι λεπτομερέστατη και περιπτωσιολογική, έτσι ώστε να περιοριστούν στο ελάχιστο οι δυνατότητες των εφοριακών και των επιχειρηματιών για ερμηνείες κατά το δοκούν, οι οποίες έχει αποδειχθεί ότι οδηγούν σε συνδιαλλαγές κάτω από το τραπέζι.

Η νέα λίστα θα περιέχει 40-50 περιπτώσεις εκπιπτόμενων και μη δαπανών για την κατάρτιση της οποίας χρησιμοποιήθηκαν οι εκθέσεις ελέγχου που έχουν συντάξει οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Oικονομικών στις οποίες καταγράφονται οι πιο συχνά αμφισβητούμενες δαπάνες στα βιβλία των επιχειρήσεων.
Πηγή Καθημερινή


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης