Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων: Να μην εμπλακούν οι φορ. υπηρεσίες στην προεκλογική περίοδο

Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων: Να μην εμπλακούν οι φορ. υπηρεσίες στην προεκλογική περίοδο

Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων: Να μην εμπλακούν οι φορ. υπηρεσίες στην προεκλογική περίοδο

Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων: Να μην εμπλακούν οι φορ. υπηρεσίες στην προεκλογική περίοδο
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΑΘΗΝΑ 30-12-2014
Αρ. Πρωτ: 1058

ΠΡΟΣ:
1. Υπουργό Οικονομικών κ. Χαρδούβελη Γκίκα
2. Υφυπουργό Οικονομικών κ. Μαυραγάννη Γεώργιο
3. Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Σαββαϊδου Αικατερίνη

ΚΟΙΝ.:
1. Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.
2. Γεν.Δ/ντη Ηλ.Διακ.καιΑνθρ.Δυναμ. κ.Παναγιωτόπουλο Νικόλαο

ΘΕΜΑ: Μέτρα διασφάλισης απεμπλοκής των φορολογικών Υπηρεσιών από την προεκλογική διαδικασία.

Με δεδομένη την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων ζητά να μην εμπλακούν με οποιονδήποτε τρόπο, οι φορολογικές Υπηρεσίες σε κομματικές σκοπιμότητες και ενέργειες.

Συγκεκριμένα ζητούμε:

1. Τη μη εμπλοκή της φορολογικής διαδικασίας (φορολογικοί έλεγχοι, διαχείριση πληροφοριών κ.λ.π.) με οποιονδήποτε τρόπο (θετικά ή αρνητικά) στην προεκλογική περίοδο. Να λειτουργήσουν οι Υπηρεσίες, με μοναδικό στόχο τη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών, την πάταξη της φοροδιαφυγής και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

2. Να μην κοινοποιηθούν μετακινήσεις (μεταθέσεις, αποσπάσεις κ.λ.π.) που έχουν ήδη αποφασιστεί, χωρίς αίτηση του υπαλλήλου. Την ανάκληση όσων έχουν κοινοποιηθεί , ειδικά από την Δευτέρα 29.12.2014.

3. Την απουσία από 29.12.14 οποιασδήποτε υπηρεσιακής μεταβολής, όπως κρίσεις προϊσταμένων οποιουδήποτε επιπέδου, μεταθέσεις, αποσπάσεις κ.λ.π. με ή χωρίς αίτηση του υπαλλήλου. Με λογική διαλόγου και κατοχύρωσης του δημόσιου συμφέροντος, δεν είμαστε αντίθετοι να εξεταστούν, ειδικές υπηρεσιακές ανάγκες ή έκτακτα οικογενειακά προβλήματα, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ και όχι ο κανόνας.

Για όλα αυτά ζητούμε άμεσα συνάντηση με το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου ή με οποιονδήποτε εκπρόσωπό της ορίσετε. Συνημμένα σας κοινοποιούμε σχετική επιστολή που έχουμε στείλει στην κα Σαββαΐδου από 23.12.14 και για την οποία ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχουμε ακόμα απάντηση.

_______________________

Αθήνα 23.12.2014
Αρ.Πρωτ.:1053

ΠΡΟΣ : Γ.Γ.Δ.Ε. κα ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΚΟΙΝ.: 1.ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ.
2.ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ: ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ

Ενημερωθήκαμε από μέλη μας ότι έχετε προχωρήσει σε μεταθέσεις εφοριακών ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΗΣΗ τους και χωρίς καμία διαδικασία που να εξασφαλίζει την διαφάνεια και την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών με αντικειμενικά-μετρήσιμα και ενιαία κριτήρια. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε ΚΑΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ, αλλά δεν θα επιτρέψουμε το Υπουργείο να επιστρέψει σε εποχές διώξεων, αδιαφάνειας και υποκειμενικών κριτηρίων.

Ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων ζητάει ΑΜΕΣΑ συνάντηση μαζί σας για το όλο θέμα. Μέχρι τότε απαιτούμε να μην κοινοποιηθεί καμία μετάθεση – απόσπαση –μετακίνηση, χωρίς αίτηση του συναδέλφου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Τρύφων Ζ. Αλεξιάδης

Η Γεν. Γραμματέας
Βάλια Α. Χριστακοπούλου

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης