Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αίτημα Ε.Φ.Ε.Ε. Άρτας-Φιλιππιάδας για παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων Περιουσιολογίου (Ε9)

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΡΤΑΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 14 ΑΡΤΑ ΤΗΛ. 2681023534 - 72133

Κοινοποίηση:

1) Υπουργείο Οικονομικών
2) Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
3) Μ.Μ.Ε.

Αίτημα για παράταση της προθεσμίας υποβολής Δηλώσεων Περιουσιολογίου (Ε9)

Συνάδερφοι και μη, είμαστε μόλις δύο (2) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων Ε9 για την αποκατάσταση λαθών και παραλείψεων για την περιουσιακή κατάσταση των Ελλήνων φορολογουμένων και των επιχειρήσεων όπως αυτή διαμορφώθηκε την 01/01/2014.

Δυστυχώς όμως ο όγκος των υποθέσεων, η μη έγκυρη ενεργοποίηση της αντίστοιχης εφαρμογής του TAXIS, η μη υπαιτιότητα των φορολογουμένων για λάθη και παραλείψεις που είχαν τακτοποιήσει εγγράφως και τους ζητούνται να ξανατακτοποιηθούν εκ των υστέρων, τα λειτουργικά προβλήματα του συστήματος που αντιμετωπίζουμε κατά την διεκπεραίωση των υποθέσεων, η χιονοστιβάδα των τρεχουσών υποχρεώσεων (ενδεικτικά συγκεντρωτικές κατ/σεις 2013, μισθοδοσία δώρου Χριστουγέννων και ΑΠΔ 11/2014) καθώς και οι οικογενειακές μας ανάγκες και υποχρεώσεις λόγω των εορτών, μας υποχρεώνουν να σας μεταφέρουμε την πεποίθηση ότι μεγάλος όγκος υποθέσεων που χρήζουν διορθώσεων θα μείνει σε εκκρεμότητα. Επίσης προκύπτουν και προβλήματα και καθυστερήσεις με την προσκόμιση των δικαιολογητικών στις ΔΟΥ ακόμη και για ποσά μείωσης φόρου των 5 ευρώ.

Για τον λόγο αυτό ζητούμε από τους αρμόδιους φορείς να παρατείνουν την προθεσμία υποβολής των δηλώσεων περιουσιολογίου Ε9 φυσικών και νομικών προσώπων ούτως ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν σωστά όλοι οι φορολογούμενοι και οι επιχειρήσεις.


Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΔΟΞΟΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΗΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης