Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 20.000 ανέργους

8 Μάρτιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Πρόγραμμα για την απασχόληση 20.000 ανέργων, που εντάσσονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μακροχρόνια άνεργοι, γυναίκες, νέοι κ.λπ.), προανήγγειλε χθες στη Βουλή ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Γ. Βερναρδάκης. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε ότι την επόμενη....
Πρόγραμμα για την απασχόληση 20.000 ανέργων, που εντάσσονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μακροχρόνια άνεργοι, γυναίκες, νέοι κ.λπ.), προανήγγειλε χθες στη Βουλή ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Γ. Βερναρδάκης. Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε ότι την επόμενη εβδομάδα θα εισηγηθεί για έγκριση στο ΔΣ του Οργανισμού τη μετατροπή του επιδόματος ανεργίας γι αυτές τις κατηγορίες ανέργων σε επίδομα απασχόλησης σε τρόπο που επιχειρήσεις που δεν έχουν προσλάβει μέχρι τώρα κανέναν εργαζόμενο να απασχολήσουν για πρώτη φορά κάποιον από τις κατηγορίες ανέργων που προαναφέρθηκαν.
Μιλώντας στο πλαίσιο της ακρόασης φορέων του νομοσχεδίου για την ίδρυση Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο κ. Βερναρδάκης τάχθηκε ακόμη υπέρ του να καλύπτει τις ασφαλιστικές εισφορές των ανέργων των φθινουσών βιομηχανικά περιοχών ο ΛΑΕΚ (Λογαριασμός Ασφάλισης και Επαγγελματικής Κατάρτισης).
Πηγή Κέρδος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης