Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης εικονικών τιμολογίων

7 Μάρτιου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών της Υπηρεσίας Εδικών Ελέγχων εντόπισε επιχείρηση με φερόμενο αντικείμενο δραστηριότητας το εμπόριο και την επεξεργασία χάρτου, η οποία από το 2002 εξέδωσε εικονικά φορολογικά στοιχεία αξίας 2.961.236 ευρώ για πωλήσεις προϊόντων (χάρτου και πλαστικής μεμβράνης), χωρίς, όμως, ποτέ να έχει πραγματοποιήσει αγορές πρώτης...
Η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Ειδικών Υποθέσεων Αθηνών της Υπηρεσίας Εδικών Ελέγχων εντόπισε επιχείρηση με φερόμενο αντικείμενο δραστηριότητας το εμπόριο και την επεξεργασία χάρτου, η οποία από το 2002 εξέδωσε εικονικά φορολογικά στοιχεία αξίας 2.961.236 ευρώ για πωλήσεις προϊόντων (χάρτου και πλαστικής μεμβράνης), χωρίς, όμως, ποτέ να έχει πραγματοποιήσει αγορές πρώτης ύλης.

Εικονικά φορολογικά στοιχεία είχαν λάβει περισσότερες από 150 επιχειρήσεις χωρίς να αποδοθούν ΦΠΑ ύψους 562.634 ευρώ, ο οποίος και καταλογίστηκε, και φόροι εισοδήματος. Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν ανέρχονται σε 13.532.848 ευρώ.

Επίσης, η Επιχειρησιακή Διεύθυνση Αθηνών της Υπ.Ε.Ε. εντόπισε επιχείρηση με αντικείμενο εργασιών τις εισαγωγές και εξαγωγές ηλεκτρονικών ειδών, η οποία εξέδωσε εικονικά στοιχεία αξίας 2.504.000 ευρώ σε εταιρίες που εμπορεύονταν και διακινούσαν είδη διαίτης, καλλυντικά, ζαχαρώδη προϊόντα κλπ. Δεν είχε αποδοθεί ΦΠΑ ύψους 450.000 ευρώ, ο οποίος και καταλογίστηκε. Τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν ανέρχονται σε 6.358.000 ευρώ.
Πηγή Ναυτεμπορική


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης