Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προβλήματα με το φόρο μεταβίβασης ακινήτων

  • ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ θα επιστραφεί ο φόρος μεταβίβασης που θα καταβάλουν οι υπόχρεοι οι οποίοι τις αμέσως προσεχείς ημέρες -και μέχρι να ισχύσουν τα νέα αυξημένα αφορολόγητα όρια για την απόκτηση πρώτης κατοικίας ή οι αλλαγές στις κλίμακες για δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές
ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ θα επιστραφεί ο φόρος μεταβίβασης που θα καταβάλουν οι υπόχρεοι οι οποίοι τις αμέσως προσεχείς ημέρες -και μέχρι να ισχύσουν τα νέα αυξημένα αφορολόγητα όρια για την απόκτηση πρώτης κατοικίας ή οι αλλαγές στις κλίμακες για δωρεές, γονικές παροχές και κληρονομιές- θα προχωρήσουν σε μεταβίβαση ακινήτου.

Αυτό διευκρίνισε, χθες, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Αντ. Μπέζας, ο οποίος υπογράμμισε ότι τα νέα αυξημένα κατά 20% αφορολόγητα όρια ισχύουν από χθες. Το Υπουργείο εξέδωσε και εγκύκλιο για τον τρόπο υπολογισμού του Φόρου Αυτόματου Υπερτιμήματος (ΦΑΥ) στις μεταβιβάσεις ακινήτων.
Πηγή Ναυτεμπορική


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης