Αποτελέσματα live αναζήτησης

Προβλήματα με τη διαδικασία της νέας ρύθμισης των 100 δόσεων

26 Νοέμβριου 2014
Προβλήματα με τη διαδικασία της νέας ρύθμισης των 100 δόσεων
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

Όπως ενημερωθήκαμε από τον Σύλλογο Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Χανίων ο οποίος επικοινώνησε με την Δ.Ο.Υ. Χανίων αλλά και από πλήθος συναδέλφων λογιστών-φοροτεχνικών, υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα που μπλοκάρει τη διαδικασία της νέας ρύθμισης.

Συγκεκριμένα, όταν γίνεται προσπάθεια ρύθμισης στο Taxis και βγαίνει το μήνυμα: "Υπάρχει ασυμφωνία κατά την πίστωση των πληρωμών σας, η οποία τακτοποιείται στην Δ.Ο.Υ. προκειμένου να ενημερωθούν οι οφειλές σας", τότε η επίσκεψή σας στην Δ.Ο.Υ. για διόρθωση του προβλήματος θα αποβεί άκαρπη, λόγω του τεχνικού προβλήματος της ίδιας της Δ.Ο.Υ. για να το επιλύσει.

Πρόκειται κυρίως για πληρωμές που έγιναν στις τράπεζες και για διάφορους λόγους έχουν "μπερδέψει" το σύστημα του Taxis (π.χ. όταν έχουν συνδυαστεί με ταυτόχρονες επιστροφές εισοδήματος, με παραπάνω πληρωμές από το κανονικό κ.λπ.).

Για το θέμα θα σταλεί και ενημερωτική επιστολή προς την κ Σαββαΐδου, έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει το πρόβλημα που έχει ανακύψει.

Ωστόσο, για να μην ταλαιπωρείστε αδίκως επισκεπτόμενοι τις εκάστοτε Δ.Ο.Υ. προκειμένου να επιλύσετε κάτι που, αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να επιλυθεί, μόλις υπάρχει νεότερο θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανάρτηση. Επίσης, θα σας ενημερώνουμε και άλλα προβλήματα ανακύπτουν αναφορικά με το θέμα της ρύθμισης.
Να τονίσουμε ότι, κατά την άποψή μας πρέπει άμεσα να εμπλουτιστούν με νέο υλικό οι συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις που αναρτήθηκαν στον δικτυακό τόπο του taxis, έτσι ώστε να παρέχονται όλες οι διευκρινίσεις που αφορούν πολύ μεγάλη μερίδα φορολογουμένων.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης