Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο.Ε.Ε.: Αναγκαία εκπαίδευση λογιστών φοροτεχνικών - Συμμετέχοντες στα σεμινάρια με θέμα «Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

“Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων”

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας εγκαινιάζει τη νέα περίοδο παροχής επιμόρφωσης - κατάρτισης μέσω διαδικτύου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν απευθείας μέσω διαδικτύου, την εισήγηση με θέμα “Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων” αύριο 19/11/2014 και ώρα 10.00 πμ. Η εισήγηση θα λάβει χώρα στα πλαίσια της Αναγκαίας Εκπαίδευσης των Λογιστών Φοροτεχνικών.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΟΕΕ (www.oe-e.gr)

Οι εισηγήσεις που θα ακολουθήσουν καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό θα είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη που έχουν υποβάλει αίτηση και είναι οικονομικά τακτοποιημένα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.


ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:

Εισηγητής: Χρήστος Γιαννόπουλος (τ. Γενικός Διευθυντής Φορολογίας του Υπ. Οικονομικών).

Ανακοινώνονται οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια με θέμα “Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων”, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της συνολικής αναγκαίας εκπαίδευσης των Λογιστών Φοροτεχνικών, προκειμένου να έχουν δικαίωμα υποβολής Υπεύθυνης Δήλωσης για το 2015. Στους καταλόγους που επισυνάπτονται περιλαμβάνονται μόνο όσοι, εκ των δικαιούχων της εν λόγω εκπαίδευσης, δήλωσαν ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια στην δια ζώσης μορφή τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει ήδη ανακοινωθεί.

Παρακαλούμε για την προσέλευσή των συμμετεχόντων μέχρι τις 9.45 το αργότερο, προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στην έναρξη του σεμιναρίου.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους την επαγγελματική τους ταυτότητα προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση.

Όσοι  δεν θα συμμετάσχουν στο δια ζώσης σεμινάριο και είναι δικαιούχοι (με τα κριτήρια που αναφέρονται στην ανακοίνωση), μπορούν να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις είτε με τη μέθοδο του livestreaming (ζωντανή μετάδοση) από το site του Ο.Ε.Ε, την ημέρα και ώρα, που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το σεμινάριο, είτε από το βιντεοσκοπημένο υλικό που θα αναρτηθεί στο site του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Κάντε κλικ εδώ για: Συμμετέχοντες - Δικαιούχοι, τόπος και χρόνος διεξαγωγής:


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης