Αποτελέσματα live αναζήτησης

Hλεκτρονικό αποτύπωμα για ασφάλεια

25 Φεβρουάριου 2007
  • Ένα πρωτότυπο σύστημα που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια στις online συναλλαγές ανακοίνωσε η υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal. Πρόκειται για μία συσκευή που δημιουργεί έναν διαφορετικό μοναδικό εξαψήφιο κωδικό ανά 30 δευτερόλεπτα και το οποίο οι χρήστες...
Ένα πρωτότυπο σύστημα που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια στις online συναλλαγές ανακοίνωσε η υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών PayPal. Πρόκειται για μία συσκευή που δημιουργεί έναν διαφορετικό μοναδικό εξαψήφιο κωδικό ανά 30 δευτερόλεπτα και το οποίο οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν κάθε φορά που κάνουν login στην υπηρεσία μαζί με τους κωδικούς πρόσβασης που διαθέτουν. H εταιρεία εκτιμά ότι με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζει στους συνδρομητές της καλύτερη προστασία απέναντι σε επιθέσεις τύπου phishing για την υποκλοπή των προσωπικών τους στοιχείων κατά την πραγματοποίηση online συναλλαγών.
Πηγή ΗμερησίαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης