Αποτελέσματα live αναζήτησης

Τροπολογία κατέθεσε η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. για υπογραφή όλων των οικ. καταστάσεων απο υπεύθυνο Λ-Φ

15 Νοέμβριος 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Ιουλιανού 42 – 46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι εργασίες στην Βουλή για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορά τα « Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και συναφείς ρυθμίσεις».


Κατά την σημερινή 2η ημέρα ακρόασης μεταξύ των φορέων στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων παρέστη η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. την οποία εκπροσωπούσε το μέλος του Δ.Σ. κος Γιώργος Χριστόπουλος. Επίσης και η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. με εκπρόσωπο της τον Γ. Γραμματέα της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κο Βασίλη Καμπάνη.

Μεταξύ των θεμάτων που ενημέρωσαν τους βουλευτές και τον Υφυπουργό Οικονομικών κο Γιώργο Μαυραγάνη είναι τα σημαντικότερα θέματα που αφορούν τον ΚΦΑΣ και όλες τις διατάξεις για τα λογιστικά αρχεία που θα τηρούν όλες οι κατηγορίες των επιχειρήσεων που προβλέπει το σχέδιο νόμου.

Οι παραπάνω εκπρόσωποι κατέθεσαν τροπολογία που ζήτησαν να προστεθεί στην παράγραφο 4 του άρθρου 5, ώστε όλες ανεξαιρέτως οι οικονομικές και φορολογικές καταστάσεις που αναλύονται στο άρθρο 16 να υπογράφονται από τον κατά το νόμο υπεύθυνο λογιστή για τη σύνταξη αυτών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η παραπάνω τροπολογία αναπτύχθηκε και προφορικά και αναμένεται να συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Πανίδης Ι. Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας

Καμπάνης Βασίλειος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης