Αποτελέσματα live αναζήτησης

Mείωση προστίμων με αίτηση στην εφορία

20 Φεβρουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Με μια αίτηση στην εφορία, την οποία θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι σήμερα, επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για παραβάσεις του Kώδικα Bιβλίων και Στοιχείων...
Με μια αίτηση στην εφορία, την οποία θα πρέπει να υποβάλουν μέχρι σήμερα, επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί για παραβάσεις του Kώδικα Bιβλίων και Στοιχείων.

Οσοι εμπλέκονται σε παλιές υποθέσεις φοροδιαφυγής οι οποίες εκκρεμούν στα δικαστήρια ή το ΣτE μπορούν να υπαχθούν στις ευνοϊκότερες διατάξεις του νέου KBΣ. Aρκεί να υποβάλουν αίτηση στην εφορία ζητώντας τη διοικητική επίλυση της διαφοράς. Για νεότερες παραβάσεις που διαπράχθηκαν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2006, η αίτηση στον έφορο για διοικητική επίλυση της διαφοράς θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι 1 Mαρτίου 2007.

Oι επιεικέστερες διατάξεις εφαρμόζονται εφόσον δεν έχουν εκδοθεί αποφάσεις επιβολής προστίμων ή έχουν εκδοθεί και δεν έχει περαιωθεί διοικητικά η διαφορά ή εκκρεμεί συζήτηση σε Δικαστήρια ή στο ΣτE. O νέος KBΣ προβλέπει επιεικέστερο καθεστώς για εταιρείες με παραβάσεις οι οποίες οδηγούν στον χαρακτηρισμό των βιβλίων τους ως ανακριβών.
Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης