Αποτελέσματα live αναζήτησης

Micrsoft: Πρεμιέρα για τα Windows Mobile 6

19 Φεβρουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Nέες δυνατότητες, πρόσβαση στην πλατφόρμα Windows Live, υψηλότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ομοιότητα με το περιβάλλον των Windows Live, παρέχει η νέα έκδοση των Windows για φορητές συσκευές που παρουσίασε πρόσφατα η Microsoft.
Nέες δυνατότητες, πρόσβαση στην πλατφόρμα Windows Live, υψηλότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη ομοιότητα με το περιβάλλον των Windows Live, παρέχει η νέα έκδοση των Windows για φορητές συσκευές που παρουσίασε πρόσφατα η Microsoft.

Tα Windows Mobile 6 θα είναι διαθέσιμα κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, ενώ την ίδια περίοδο αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά και οι πρώτες συσκευές που θα τα υποστηρίζουν.

Tο νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους σε format HTML, καθώς επίσης και τη δυνατότητα διαχείρισης αρχείων Word, Excel, PowerPoint και Outlook στη κανονική τους διαμόρφωση.

Παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένες τις υπηρεσίες Windows Live, επιτρέποντας στους χρήστες την ανταλλαγή instant messaging, γραπτών και ηχητικών μηνυμάτων, αρχείων εικόνων, κ.λπ. Πλήρως ανανεωμένη εμφανίζεται και η γραμμή αναζήτησης, προσφέροντας στους χρήστες πληρέστερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα, ενώ η νέα έκδοση είναι εμπλουτισμένη και με πολλά νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Tα Windows Mobile 6 θα είναι διαθέσιμα σε τρεις βασικές εκδόσεις: Tα Windows Mobile Professional για κινητά τηλέφωνα με οθόνες αφής, τα Windows Mobile Standard για κινητά τηλέφωνα με συμβατικές οθόνες και τα Windows Mobile Classic για PDA χωρίς ενσωματωμένο κινητό τηλέφωνο.

H νέα έκδοση των Windows Mobile θα είναι ένα από τα τρία λειτουργικά συστήματα που θα υποστηρίζει η Vodafone, μαζί με τα Symbian/Nokia Series 60 και Linux. Παρά το γεγονός ότι το μερίδιο της Microsoft στην εν λόγω αγορά υστερεί έναντι του ανταγωνισμού, η εταιρεία εκτιμά ότι οι πωλήσεις των συσκευών που «τρέχουν» τα Windows Mobile θα διπλασιαστούν εντός του 2007.
Πηγή Ημερησία


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης