Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέες Εκδόσεις των εφαρμογών της Data Communication για τις Δηλώσεις Εισοδήματος 2007

14 Φεβρουάριου 2007 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Με τις νέες εκδόσεις οι λογιστές μπορούν να υπολογίσουν τη φορολογία εισοδήματος 2007, να εκδώσουν τα έντυπα Ε1, Ε1Α, Ε2, Ε3, Ε5, Ε9 και να τα εκτυπώσουν αυτόματα στα έντυπα δηλώσεων της εφορίας, σε συνεχή μηχανογραφημένα έντυπα, να αναπαράγουν.......
Νέες Εκδόσεις των εφαρμογών της Data Communication για τις Δηλώσεις Εισοδήματος 2007

H Data Communication κυκλοφόρησε τις νέες εκδόσεις των εφαρμογών της:
• Academia Financials Έσοδα-Έξοδα & Δηλώσεις Εισοδήματος Έκδοση 2.40 (εφαρμογή Windows)
• Academia Financials Ιδιοκατοίκηση
• Meridian Έσοδα - Έξοδα & Φοροτεχνικό Έκδοση 9.0 (εφαρμογή DOS)
• Meridian Ιδιοκατοίκηση

Με τις νέες εκδόσεις οι λογιστές μπορούν να υπολογίσουν τη φορολογία εισοδήματος 2007, να εκδώσουν τα έντυπα Ε1, Ε1Α, Ε2, Ε3, Ε5, Ε9 και να τα εκτυπώσουν αυτόματα στα έντυπα δηλώσεων της εφορίας, σε συνεχή μηχανογραφημένα έντυπα, να αναπαράγουν στον εκτυπωτή τους ακριβή έγχρωμα αντίγραφα των δηλώσεων ή να τις αποστείλουν ηλεκτρονικά στο ΤaxisNet.

Οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν τον υπολογισμό του εντύπου Ε5 βάσει της νέας εγκυκλίου (ΠΟΛ.1020) που κυκλοφόρησε από το Υπουργείο Οικονομικών την Παρασκευή 8/2/2007.

Στην έκδοση 2.40 του Academia Financials έχουν ενσωματωθεί, πλέον των απαιτούμενων προσαρμογών για τις φορολογικές δηλώσεις, 30 σημαντικές νέες δυνατότητες, πολλές από τις οποίες έχουν προέλθει από προτάσεις πελατών.

Η εφαρμογή «Ιδιοκατοίκηση» υπολογίζει με ακρίβεια την αντικειμενική αξία των ακινήτων και το Τεκμαρτό Εισόδημα από Ιδιοκατοίκηση για τις δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος. Περιλαμβάνει τις τιμές ζώνης για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, του έτους 2006 και προηγουμένων ετών, βάσει του συστήματος Αντικειμενικών αξιών. Η εφαρμογή «Ιδιοκατοίκηση» λειτουργεί αυτόνομα ή σε συνδυασμό με τα προγράμματα Academia Financials Έσοδα-Έξοδα και Meridian Έσοδα-Έξοδα.

Οι νέες εκδόσεις στάλθηκαν ήδη στους πελάτες την Δευτέρα 12/2/2007



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης