Αποτελέσματα live αναζήτησης

Tax Advisors και Taxheaven στο πλευρό του Λογιστή - Φοροτεχνικού

12 Φεβρουάριου 2007
  • Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν σεμινάριο των Tax Advisors και του Taxheaven.gr με θέμα "Οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα με το νέο φορολογικό Ν. <a target='_blank' href='http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/138' rel='tag laws'>3522/2006</a>" την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007 στην Αθήνα. Στην κατάμεστη...
Φορολογικό Σεμινάριο των Tax Advisors και του Taxheaven  
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν σεμινάριο των Tax Advisors και του Taxheaven.gr με θέμα "Οι αλλαγές στο φορολογικό σύστημα με το νέο φορολογικό Ν. 3522/2006"  την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2007 στην Αθήνα. Στην κατάμεστη αίθουσα ΕΡΜΗΣ του Ε.Β.Ε.Ε.Α., αναλύθηκαν οι διατάξεις του νέου φορολογικού νόμου από τους κ.κ. Γ. Κορομηλά και Π. Λιάζο και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα των συναδέλφων. Την πρώτη ημέρα του σεμιναρίου ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Ε.Α. κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος χαιρέτησε την εκδήλωση τονίζοντας ότι, αυτή η προσπάθεια των Tax Advisors και του Taxheaven είναι πολύ σημαντική για την επιμόρφωση επιχειρηματιών και λογιστών - φοροτεχνικών.
 
http://www.taxad.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=574&Itemid=116


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης